Bodrum'da Çöpte Çıkan Yangın Tarım Arazilerine Sıçradı: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Bodrum'da Çöpte Çıkan Yangın Tarım Arazilerine Sıçradı: 5 Kişi Yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çöp yangını tarım arazilerine sıçradı. 8 hektarlık tarım arazisinin kül olduğu yangında 5 kişi yaralandı.

09.07.2017 17:44  Güncelleme: 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çöplerinin yakıldığı sırada çıkan yangının ağaçlık alana sıçramasıyla 8 hektarlık alan kül oldu.

8 HEKTARLIK ALAN KÜL OLDU

İslamhaneleri Mahallesindeki bir mobilya atölyesine ait çöplerin yakıldığı sırada çevreye sıçrayan kıvılcımların başlattığı yangın nedeniyle yaklaşık 8 hektarlık tarım arazisi kül oldu. Rüzgarında etkisi ile büyüyen yangın güçlükle kontrol altına alındı. Gürece Yangına 1 helikopter, 1 uçak, 1 ilk müdahale aracı, 4 arazöz, 8 itfaiye aracı, 25 yangın işçisi ve çok sayıda itfaiye eri müdahale etti.

3 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Bölgede yol olmaması karadan müdahaleyi zorlaştırdı. Yangın alanı içinde kalan bazı çiftlikler ve bağ evlerine alevlerin sıçramaması için vatandaşlar yoğun çaba harcadı. Çok sayıda zeytin ağacının da zarar gördüğü yangın yaklaşık 3 saatlik çalışma sonrasında kontrol altına alındı.

5 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan, yangının başladığı noktada alevlere müdahale etmeye çalışan 5 kişinin hafif şekilde yaralandığı ve Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıkları öğrenildi.
Jandarma ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Bodrum\'da Çöpte Çıkan Yangın Tarım Arazilerine Sıçradı: 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bodrum'da Çöpte Çıkan Yangın Tarım Arazilerine Sıçradı: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement