Çorlu Belediyesinden Vergi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Çorlu Belediyesinden Vergi Uyarısı

Çorlu Belediyesi, ana arter ve caddelerde reklam tabelaları bulunan iş yerlerinin 31 Ocak 2012 tarihine kadar beyanname vermeleri gerektiğini bildirdi.

12.01.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi, ana arter ve caddelerde reklam tabelaları bulunan iş yerlerinin 31 Ocak 2012 tarihine kadar beyanname vermeleri gerektiğini bildirdi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İlçemizde bulunan iş yeri ve işletme sahiplerinin, iş yeri ve işletmelerine ait tabelalar ve ilan panoları için verecekleri beyannameler ve ödeyecekleri vergiler konusunda ileride karşılaşılması muhtemel sorunların en aza indirilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla, İlan Reklam Vergileri Beyannamelerini zamanında vermeleri gerekmektedir. Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde ışıklı, ışıksız tabela ve reklam panosu, bez afiş asanlar ile el ilanı dağıtanların, İlan Reklam Beyannamesi vermeleri zorunludur."

Meydan, bulvar, cadde ve ana yollar ile bu yerlerde cephesi bulunan yapılar üzerinde tabela ve panosu olanların, beyannamelerini en geç 31 Ocak 2012 tarihine kadar Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ruhsat Servisinde tahakkuk ettirmeleri gerektiğinin üzerinde duran Çatalkaya, "www.corlu.bel.tr" internet üzerinden de ödeme yapabileceklerini açıkladı.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Belediyesinden Vergi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement