Çorlu'da Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorlu'da Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

07.01.2019 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda senet ile 2'si ruhsatlı 7 tabanca ele geçirildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, ilçede tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Polis ekiplerince baskın yapılan 15 evde Ş.T., M.K., M.K., G.H., İ.C., H.A., H.Ç., Y.Ö., U.G. ve A.Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda senet, belge ve dokümanlara el konulurken, 2'si ruhsatlı 7 tabanca ile 250 mermi ele geçirildi. Şüpheliler tefeciliğin yanı sıra 'suç işlemek için örgüt kurmak ve nitelikli yağma' ile suçlanıyor. Operasyon kapsamında firar eden 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorlu'da Tefeci Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı
    18:54 Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Restoranın iş yeri sahibi ve işletme müdürü serbest bırakılırken, askeri üniformalı şahıs ise 'Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama' suçundan tutuklandı.

  • 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası
    18:54 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

    Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. Maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulans ile bir saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia etti. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.

  • Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı
    18:53 Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı

    Sinop'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Boyabat ve Durağan ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 85 gram uyuşturucu madde, 10 kök Hint keneviri, 6 gram kenevir tohumu, uyuşturucu kullanma aparatları ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

  • Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi
    18:42 Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 8 sığınak tespit edildi ve içerisinde EYP düzenekleri ile yaşam malzemeleri bulundu. Operasyon sonucunda ele geçirilen malzemeler arasında 3 adet EYP düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü ve çok sayıda teknik malzeme yer alıyor.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


Advertisement