Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Meclisinin şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

08.02.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediye Meclisinin şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonunda, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gayrimenkul Satış Komisyonu'na Feray Karagöz'ün asil, Ateş Akdere'nin yedek üye olarak seçilmesinin oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, Mimari Estetik Komisyonu Yönetmeliği'nin değiştirilmesi de oy birliği ile kararlaştırıldı.

Toplantıda, belediyeye 2 panelvan, 1 kamyonet ve 1 binek otomobilin alımı yapılması da görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Kitap Fuarı başlıyor

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek Çorlu Kitap Fuarı, yarın açılacak.

Çorlu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen 8. Çorlu Kitap Fuarı, 9-18 Şubat tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Orion AVM'nin ev sahipliğinde düzenlenecek fuar, 9 Şubat Cuma günü saat 17.30'da kapılarını açacak.

Fuarda, yazarlar kitapseverlerle buluşacak.

Çorlu TSO'dan WhatsApp hattı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İbrahim Gönül, üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için WhatsApp iletişim hattı oluşturduklarını bildirdi.

Gönül, yaptığı açıklamada, üyelerin talep ve sorunlarını hızlı şekilde iletebilmeleri için 0544 654 59 59 nosu üzerinden WhatsApp iletişim hattı oluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Odamızda görevli personelimiz tarafından değerlendirmeye alınacak olan iletiler, ilgili birimlerle paylaşılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacak ve mesaj sahibine geri dönüş yapılacak. O an için odamıza gelme imkanı bulunmayan üyelerimiz, WhatsApp iletişim hattı sayesinde, istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma şansı yakalayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement