Çorlu Gençlik Merkezi'nden Kitap Toplama Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Çorlu Gençlik Merkezi'nden Kitap Toplama Kampanyası

Çorlu Gençlik Merkezi\'nden Kitap Toplama Kampanyası

Tekirdağ Çorlu Gençlik Merkezi tarafından Çorlu Kaymakamlığı destekleriyle kitap toplama kampanyası başlatıldı.

07.11.2018 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Çorlu Gençlik Merkezi tarafından Çorlu Kaymakamlığı destekleriyle kitap toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında vatandaşlardan okudukları kitapları evlerinde saklamamaları başkalarının da okumaları için kütüphaneye bağışlamaları istendi.

"Oku, evde saklama, kütüphaneye bağışla" sloganıyla başlatılan kitap toplama kampanyasıyla ilgili Çorlu Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada "Çorlu Gençlik Merkezi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında ihtiyaç sahibi okullarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığı ile tespit ettik. İlk olarak kaymakamlığımız önderliğinde Havuzlar Ortaokulu bahçesine fidan dikerek başladığımız projemize Çorlu İlçe Halk Kütüphanesi ve özellikle Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisleri Topluluğu öğrencisi gençlerimizin de desteği ile devam ediyoruz. Bu kampanyada hedef, kütüphanesi kitap dolu okullar, yemyeşil okul bahçeleri ve rengarenk okul duvarları" denildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorlu Gençlik Merkezi'nden Kitap Toplama Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da Mercimek Yüklü Tırda 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı
    18:37 Amasya'da Mercimek Yüklü Tırda 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

    Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında yol kontrol noktasında mercimek yüklü tırı durdurdu. Yapılan kontrolde tırın dorsesine gizlenmiş Afganistan uyruklu 40 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan sürücünün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor
    18:37 Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor

    Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gün bir iftar davetine katılan Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretlerine teravih sonrası da devam ediyor.


Advertisement