Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimler sonucu 45 meclis üyesinin 23'ünün oyunu alan Enis Sülün, Çorlu TSO'nun yeni başkanı seçildi.

08.06.2013 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimler sonucu 45 meclis üyesinin 23'ünün oyunu alan Enis Sülün, Çorlu TSO'nun yeni başkanı seçildi. Bir diğer aday İsmail

Güleroğlu ise 21 oy aldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine

Enis SÜLÜN

seçildi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Belirlendi

Enis Sülün başkanlığındaki Çorlu TSO'nun yönetimi de İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Serkan Hocaoğlu, Müslüm Kahraman ve Fatih Keskin'den oluştu.

Volkan Çelebi, Muammer Sert, Levent Bormalı, Mustafa Filiz, Selim Sücüllü, Sinan Kumyol, Atilla Gaygusuzoğlu, Yavuz Hasçelik, Ümit Kurtulmuş, Bülent Mutlu, Göksel Şahin, Yavuz Uylaş, Serkan Üzer, ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurul delegeliğine seçildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyeliğine ise; Timur Gaygusuzoğlu, Şaban Mısırlıoğlu, Metin Harman, Abdullah Ceylan, Muammer Kocaağa, Erkan Düzenli seçildi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün yaptığı açıklamada, "Bu seçimin kazananı Çorlu'muz olsun. Bu meclis çatısı altında meclis üyelerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgemizi çok daha iyi yerlere getirmek asıl amacımızdır. Çorlu'muz ve üyelerimiz için birlik ve beraberlik içinde hizmet yapacağımıza

inanıyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement