Çorlulu İş Adamından Olin Edirne'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Çorlulu İş Adamından Olin Edirne'ye Destek

Çorlulu İşadamı Mehmet Diktaş'ın, Olin Edirne'nin Hacettepe deplasman masraflarını üstlendiği bildirildi.

25.10.2011 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlulu İşadamı Mehmet Diktaş'ın, Olin Edirne'nin Hacettepe deplasman masraflarını üstlendiği bildirildi.

Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, yaptığı yazılı açıklamada, Çorlulu iş adamı Mehmet Diktaş ile Diktaş Yağ Sabun Sanayi Ticaret A.Ş.'nin, Olin Edirne'nin, geçen haftaki Hacettepe deplasmanındaki masraflarını üstlendiğini belirtti.

Bir çok platformda Olin Edirne'nin sadece Edirne'nin değil tüm Trakya'nın temsilcisi olduğunu vurgulayan Yiğitsoy, şunları kaydetti:

"Ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız Hacettepe deplasmanımızın tüm giderlerini üstlenen Çorlulu iş adamı sayın Mehmet Diktaş'a ve Diktaş Yağ Sabun Sanayi Ticaret A.Ş.'ye teşekkürü bir borç biliyorum.

Sayın Mehmet Diktaş, geçtiğimiz sezon da takımımıza katkılarda bulunarak diğer iş adamlarımıza da örnek olmuştu. Sayın Diktaş'ın bu güzel jesti bunun kanıtıdır. Edirne ve Trakya'nın iş sahipleri takımımıza ne kadar çok sahip çıkarlarsa Olin Edirne, ligde o kadar kalıcı olacak ve Trakya'nın yüzünü güldürecek başarılara imza atacaktır. Bu vesile ile sporsever tüm iş çevrelerini takımımıza ve spora sponsor olmaya davet ediyorum."

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlulu İş Adamından Olin Edirne'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement