ZONGULDAK - CoronaVac aşısı sağlık personeline uygulanmaya başlandı - Son Dakika
Sağlık

ZONGULDAK - CoronaVac aşısı sağlık personeline uygulanmaya başlandı

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'in aşı olması İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ile röportaj Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun'un aşı olması Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun ile röportaj Sağlık çalışanının aşı olması ZONGULDAK - CoronaVac aşısı...

14.01.2021 14:08  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'in aşı olması

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ile röportaj

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun'un aşı olması

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun ile röportaj

Sağlık çalışanının aşı olması ZONGULDAK - CoronaVac aşısı sağlık personeline uygulanmaya başlandı.

CoronaVac aşısı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun'a da uygulandı.

Güner, gazetecilere, salgında yeni bir aşamaya geldiklerini, aşıların çalışan sayılarına göre yeterli sayıda bakanlıktan gönderildiğini belirtti.

Kentte yaklaşık 10 bin 300 sağlık çalışanının 10 gün içinde aşılamayı bitirmeye planladıklarını aktaran Güner, "Yaklaşık bin 200 kadar sağlık çalışanımızı aşılamış bulunmaktayız, hızımız gayet iyi. Bu hızda gidersek belki 10 gün değil, daha erkende bitirebiliriz. Halkımıza yasaksız, kısıtlamasız günlere bir an önce dönebilmeleri için aşılama programına uymalarını öneriyorum. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Güner, kentte vaka sayılarının yüzde 80-85 azaldığını vurgulayarak, "Tedbirleri gevşetmeden devam etmeliyiz. Aşı olduktan sonra da bu tedbirlere ve kurallara yine uymaya devam etmeliyiz." dedi.

Tosun da aşının salgınla mücadelede muhakkak etkisinin olacağını anlatarak, herkesin aşıyı olmasını tavsiye ettiklerini, salgınla mücadelede aşının desteğinin fazla olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

ZONGULDAK - CoronaVac aşısı sağlık personeline uygulanmaya başlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık ZONGULDAK - CoronaVac aşısı sağlık personeline uygulanmaya başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement