Turkcell'in Desteklediği 'Corporate Games' Sporseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Turkcell'in Desteklediği 'Corporate Games' Sporseverlerle Buluşuyor

Turkcell\'in Desteklediği \'Corporate Games\' Sporseverlerle Buluşuyor

Turkcell, Türkiye'nin en kapsamlı şirketlerarası spor organizasyonu Corporate Games'e ana sponsor olarak destek verecek.6-8 Eylül arasında İstanbul'da 9 farklı mekanda gerçekleştirilecek etkinliklerde 146 şirketten yaklaşık 5000 çalışan şampiyon...

05.09.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell, Türkiye'nin en kapsamlı şirketlerarası spor organizasyonu Corporate Games'e ana sponsor olarak destek verecek.

6-8 Eylül arasında İstanbul'da 9 farklı mekanda gerçekleştirilecek etkinliklerde 146 şirketten yaklaşık 5000 çalışan şampiyon olmak için mücadele edecek. Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iş dünyası olimpiyatları olarak da bilinen Corporate Games'e ana sponsor oldu. 6-8 Eylül tarihlerinde 146 şirketten yaklaşık 5000 çalışan, İTÜ Ayazağa Kampüsü merkez olmak üzere 9 farklı mekanda 16 farklı spor branşıyla rekabet, fair-play, takım ruhu gibi duyguları Corporate Games'de yaşayacak.

"Sporu yaygınlaştıran projeleri destekliyoruz"

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, "Turkcell kurulduğu günden bu yana Türk sporuna her alanda destek veriyor. 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na aday olan ülkemizde sadece profesyonel anlamda değil, amatör olarak da spor yapılmasına yol gösterecek projelere destek veriyoruz. Hedefimiz; sporun tabana yayılmasını sağlamak ve Türkiye'nin spor ülkesi olma yolunda atacağı adımlara katkı vermektir. Bu hedefle de bu yıl 11.'si düzenlenecek İstanbul Corporate Games'e destek veriyoruz. Bu etkinlikte her yaştan yaklaşık 5000 çalışan spor yapma fırsatı yakalayacak. Tüm sporseverlere keyifli bir şampiyona olmasını diliyorum" dedi.

Turkcell'den 7 dalda 100 sporcu

Corporate Games'in ana sponsoru Turkcell de oyunlara 7 dalda 100'e yakın sporcu ile katılacak. Turkcell çalışanları yelken, carting, bowling, masa tenisi, tenis, yüzme ve dağ bisikletinde kıyasıya mücadele edecek.

5000 çalışan yarışacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesinde, TSYD Genel Başkanı'nın Onursal Başkanlığında, Sportworks tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Corporate Games'e geçtiğimiz 10 yıl boyunca 1000'in üzerinde şirket katılırken, spor yapan 36 binin üzerinde yarışmacı yer aldı. Bu yılki organizasyonda 146 şirketten yaklaşık 5000 çalışan 16 farklı dalda yarışacak.

16 ayrı dalda mücadele

İstanbul'un farklı spor merkezlerinde Golf, Basketbol (3'lü), Futbol (7'li), Plaj Voleybolu (4'lü), Voleybol, Dragon Boat, Karting, Koşu, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi, Bowling, Yelken, Satranç, Bocce ve Dağ Bisikleti olmak üzere 16 branşta binlerce şirket çalışanı kıyasıya mücadele edecek.

Kurum çalışanları bireysel olarak madalyalarla ödüllendirilirken, Kurumsal Ödüller olarak en çok kişiyle katılan firmaya Sport For Life Ödülü, her spor branşının şampiyonlarına Spor Şampiyona Ödülü, her bir yarışma bölümünde oyun puanları en yüksek firmalara Bölüm Şampiyona Ödülü ve toplamda en çok madalya kazanan kuruma da Madalya Şampiyonu Ödülü ve katılımcıların oylarıyla belirlenen en iyi takım ruhuna sahip şirkete Takım Ruhu Ödülü veriliyor.

İş dünyasının olimpiyatları olarak da adlandırılan oyunlar farklı sektörlerden çalışanları bir araya getiriyor. En küçük işletmeden en büyük holdinglere, üniversitelerden marketlere kadar herkesin katılımına açık olarak gerçekleşen Corporate Games, şirketlerin bayrak ve formalarıyla katıldıkları "Açılış Kutlaması" ile çok zengin içeriği ve üç günlük programı ile iş dünyasını sportif platformda bir araya getiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkcell'in Desteklediği 'Corporate Games' Sporseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement