Çorum - Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, Post-modern Bir Zındık Hareketidir - Son Dakika
Güncel

Çorum - Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, Post-modern Bir Zındık Hareketidir

Çorum - Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, Post-modern Bir Zındık Hareketidir

Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, post-modern bir zındık hareketidirTBMM eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, 15 Temmuz günü yaşananlar post modern bir zındık harekettir dedi.

08.08.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, post-modern bir zındık hareketidir

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, 15 Temmuz günü yaşananlar post modern bir zındık harekettir dedi.

Çorum'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan TBMM eski Başkanı ve Ak Parti Ankara milletvekili Cemil Çiçek, bir konuşma yaptı. Çiçek, 15 Temmuz gecesi bir zındık hareketin ortaya koyduğu alçaklığı yaşadık. Bizim tarihimizde çok iftihar ettiğimiz zaferlerimiz var. Bu coğrafyada çok muhteşem medeniyetler inşa ettik. Tertemiz bir kardeşlik kültürümüz var. 15 Temmuz günü Türkiye'ye bu acıyı yaşatanlar bu kadar insanımızın kanını dökenler, devletimize milletimize kast eden hareket post modern bir zındık hareketedir. Bunun böyle bilinmesi lazım. Artık post modern bir zındık harekettir. Bunun adını koymanın zamanı geldi. Yok ekstremisttir, yok radikalisttir bırakın o kelimeleri bu milletin anladığı dilden konuşalım. Bu post modern bir zındık harekettir? diyerek şöyle konuştu

Başkasının emriyle, başkasının planlamasıyla başkasının kumpasıyla yönlendirmesi ve planlamasıyla bunu iyi bilelim. Bu hareketin başı olduğunu bildiğimiz adam Amerika'da. Şimdi yeri gelmişken halk daha iyi anlasın diye atasözlerimizi söylüyoruz. Atasözlerimiz bizim bin yıllık tecrübemizin ortaya koyduğu husus. Süt vermeyen ineğe saman döker misiniz, yem verimisiniz. ya kesersiniz ya satarsınız. Bu zındık hareketin başı durumundaki olan adam 1999'dan beri sözüm ona bizim müttefikimizin olduğu bir ülke de onların kovasına süt vermeye devam ediyor. Bu sütten bizim kovamıza akan bir damla yok. Bunu anlamanın zamanı geldi. Günümüz dünyasında birliği, beraberliği kardeşliği bozmanın yolu dini kisveli, din görünümlü sözüm ona bir kısım sahtekarları öne koymak suretiyle cennetten parsel dağıtarak, peşine takılarak cennete gideceğini zanneden bir kısım insanlarımızı aldatmak ama başkasının değerlerine su taşımak. Bundan sonra ne ders çıkaracağız diyorsanız evvela bunlara dikkat etmemiz lazım. Bir, birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmayacak. Hangi partiden olursak olalım, hangi dini görüşü benimsersek benimseyelim, hangi meslek grubundan olursak olalım değil mi ki bayrağımız, değil mi ki vatanım bir, değil mi ki devletimiz bir, değil mi ki milletimiz bir geri kalan her şey teferruattır. Kim neye inanıyorsa başım üstüne. Hangi partiye mensup olursa olsun hepsi bizim başımızın üstüne. Böyle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız ve bunları aşacağız. Birinci çıkaracağımız ders bu.

Mitinge Vali Necmeddin Kılıç, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum - Ak Partili Çiçek 15 Temmuz, Post-modern Bir Zındık Hareketidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement