Çorum'da 8 Gün Önce İşlenen Cinayetle İlgili 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da 8 Gün Önce İşlenen Cinayetle İlgili 4 Kişi Tutuklandı

Çorum\'da 8 Gün Önce İşlenen Cinayetle İlgili 4 Kişi Tutuklandı

Çorum'da 31 yaşındaki Bulut Uyar'ı pompalı tüfekle öldüren ve yoldan geçen 82 yaşındaki Ahmet Türkoğlu'nun yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla yakalanan 4 kişi tutuklandı.

05.04.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da 31 yaşındaki Bulut Uyar'ı pompalı tüfekle öldüren ve yoldan geçen 82 yaşındaki Ahmet Türkoğlu'nun yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla yakalanan 4 kişi tutuklandı.

Bahabey Caddesi üzerinde 8 gün önce meydana gelen olayda bir işyerinde bulunan  Bulut Uyar, yoldan geçen ve içinde iki kişinin bulunduğu otomobilden pompalı tüfekle açılan ateşle öldü, yoldan geçen Ahmet Türkoğlu yaralandı. Olay sonrasında polisin başlattığı soruşturma kapsamında 3 gün önce  'cinayete azmettirme ve yardım' iddiasıyla 27 yaşındaki Cihan K., 29 yaşındaki Özgür Ç., 23 yaşındaki Burak K. 19 yaşındaki Özcan Ö. gözaltına alındı. Bu kişilerin ifadesinden cinayette silahı kullandığı ileri sürülen 19 yaşındaki Özcan Ö. de yakalandı. Sorgularından sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanan şüphelilerden Özcan Ö.'nün ifadesinde "Bulut Uyar ile geçmişe dayalı aramızda husumet vardı" dediği öğrenildi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da 8 Gün Önce İşlenen Cinayetle İlgili 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement