Çorum'da Jandarma ve Polis Drone Ile Trafik Denetimi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Jandarma ve Polis Drone Ile Trafik Denetimi Yaptı

Çorum'da jandarma ve polis drone ile trafik denetimi yaptıÇORUM'da trafik kazalarını önlemeye yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran trafik ekipleri, yol denetimlerini sıklaştırdı.

13.07.2017 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da jandarma ve polis drone ile trafik denetimi yaptı

ÇORUM'da trafik kazalarını önlemeye yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran trafik ekipleri, yol denetimlerini sıklaştırdı. Jandarma denetimlerde ' Drone' de kullanıldı.

Çorum İskilip Karayolu 10'uncu kilometrede otomobilleri durduran Çorum İl Jandarma Komutanlığı ve Çorum Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ortak denetim gerçekleştirdi. Drone ile havadan denetimlerin de yapıldığı uygulama sırasında, sürücüler trafik kurlarına uymaları konusunda uyarıldı.

Denetimleri jandarma ve polis ekipleri birlikte gerçekleştirdi. Durdurulan araçlar tek tek kontrol edilirken, otomobillerin lastik ölçümleri ve yük tonajları da denetlendi. Kontrol noktasında ayrıca araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorguları da yapıldı.

Jandarma ve polis ekipleri araç sürücülerine trafik kurlarına uymaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Sürücülerin ve yolcuların mutlaka emniyet kemerini takmaları isteyen ekipler, hız yapmamaları, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, trafik kurallarına uymaları konusunda sürücüleri uyardılar. Yetkililer uygulamaların yaz döneminde aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Çorum\'da Jandarma ve Polis Drone Ile Trafik Denetimi Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Jandarma ve Polis Drone Ile Trafik Denetimi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement