Çorum'da Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepki - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepki

Çorum'da Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepkiÇorum'da CHP'liler, dün Ankara'daki şehit cenazesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı protesto etti.

22.04.2019 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

Çorum'da CHP'liler, dün Ankara'daki şehit cenazesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı protesto etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na dün Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırıyı, CHP Çorum İl Başkanlığı protesto etti. Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yaşananların sıradan protesto olmadığını, son derece organize bir eylem olduğunu ve sorumluların ortaya çıkarılmasını beklediklerini söyledi. Tüfekçi, şöyle dedi

Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır. Bu saldırının azmettiricileri bellidir. Kimler Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Cumhuriyet Halk Partilileri hedef gösterdiyse, Cumhuriyet Halk Partililerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, meydanlarda bu ülkenin kurucu partisine, Gazi Mustafa Kemal'in 'İki büyük eserimden biri' dediği Cumhuriyet Halk Partisi'ne kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa, bu saldırının altyapısını hazırlayanlar onlardır.

Çorum\'da Kılıçdaroğlu\'na Saldırıya Tepki
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.

  • Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı
    10:10 Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı

    Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üzüm bağlarında rekolte kaybına yol açan 'Salkım güvesi' zararlısına karşı 'Japon Tuzağı' adı verilen feromon tel ve kapsül uygulama zamanının başladığını üreticilere hatırlattı. Üreticilere devlet desteği de sağlanmaktadır.

  • Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı
    10:05 Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı

    Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları hakkında bilgi verildi. IPARD III programı ile tarım sektöründe ek destek sağlanacak ve toplamda 786 milyon Avro hibe desteği sağlanacak. Düzce'nin bu programdan fayda sağlayacağı belirtildi.


Advertisement