Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi

Çorum\'da Programlı Elektrik Kesintisi

Çorum'un Alaca ve Uğurludağ ilçelerine bağlı köyler ile merkeze bağlı bazı köylere 16-17 Mayıs'ta elektrik verilemeyeceği bildirildi.

15.05.2013 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca ve Uğurludağ ilçelerine bağlı köyler ile merkeze bağlı bazı köylere 16-17 Mayıs'ta elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Yarın 13.00-17.00 saatleri arasında Tozluburun şebekesindeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle Uğurludağ İlçesi merkez ve köylerinin tamamı ile merkez bağlı Salur, Aslanköy, Eşençay, Kumçelteği, Eskiören, İğdeli, Ülkempınar, Şahinkaya, İnalözü, Şendere ve Hacıahmetderesi köylerine elektrik verilemeyecektir. Cuma günü ise 09.00-11.00 saatleri arasında kırsal şebekedeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle merkeze bağlı Büyük Düvenci ve Konaklı beldeleri, Ayvalı, Eskice, Kuşsaray, Güney, İkipınar, Boğacık, Güvenli, Kışladeresi, Kultak ve Hızırdede köylerine, 09.00-14.00 saatleri arasında da Alaca'ya bağlı köylerin tamamına elektrik verilemeyecektir." - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement