Çorum'da Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Yaz Kur'an Kursları Başladı

Çorum\'da Yaz Kur\'an Kursları Başladı

Çorum’da Yaz Kur’an Kursları başladı.

13.06.2017 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da Yaz Kur'an Kursları başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ve hafta başında başlayan Kur'an kursları 9 hafta sürecek. Her yaş grubundan öğrenciler yaz Kur'an kurslarında eğitim-öğretim görebilecek. Yaş grupları dikkate alınarak öğrencilerin birlikte eğitim-öğretim görmeleri sağlanacak.

Yaz Kur'an Kursları'nın açılışı nedeniyle İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, çocukların bu ülkenin geleceğini olduğunu belirterek, çocukların dini doğru kaynaktan en iyi şekilde öğrenmeleri noktasında Müftülük olarak her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

Velilerden çocuklarını Yaz Kur'an Kurslarına göndermelerini isteyen Müftü Akın, "Yaz Kur'an Kursları çocuklarımız için bulunmaz bir fırsat. Kur'an-ı Kerim farklı bir kitap. Bizi yoktan var eden Rabbimizin kelamı, yol göstericimiz. Bu temel esasa göre çocuklarımıza dinimizi öğrettiğimiz takdirde büyüğe sevgiyi, küçüğe saygıyı daha iyi bilecekler, hak ve adalet konusunda daha hassas olacaklar. İmanı, adaleti, ahlakı öğrenecekler. Ağaç yaşken eğilir ve demir tavında dövülür. Çocuklarımızın yaz Kur'an kurslarına devam etmesini teşvik edelim. Bu neslin çoğalması için Kur'an'a, sünnete önem vermemiz lazım." dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement