Çorum'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Çorum'daki Silahlı Kavga

Çorum\'daki Silahlı Kavga

Mecitözü ilçesindeki bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanması olayının firari şüphelisi, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık 80 gün sonra İstanbul'da yakalandı.

25.12.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mecitözü ilçesindeki bir restoranda çıkan silahlı kavgada, 1 kişinin öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanması olayının firari şüphelisi, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık 80 gün sonra İstanbul'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Ekim'de ilçeye bağlı Figani köyü yakınlarındaki bir restoranda çıkan silahlı kavgada Erdal Eken'i (36) öldürdüğü, Murat Eken (41) ile restoranın müzisyeni Süleyman Akbulut'u (28) yaraladığı iddiasıyla aranan şüpheli Sercan Buz (32), olaydan yaklaşık 80 gün sonra İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınarak Çorum'a getirilen zanlı, cumhuriyet savcılığındaki ifadesinde, kimseyi öldürme kastının bulunmadığını, olay günü çıkan tartışmada, Murat Eken ve Erdal Eken'in üzerine yürümeleri sonucu üstünde taşıdığı tabancayla hedef gözetmeksizin rastgele ateş edip kaçtığını, jandarmaya teslim olacağı sırada, Erdal Eken'in öldüğünü öğrendiğini ve korkudan teslim olamadığını öne sürdüğü öğrenildi.

Sanık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay

Mecitözü ilçesine bağlı Figani köyü yakınlarında içkili bir restoranda, Sercan Buz ve arkadaşları ile işletme sahibi Erdal Eken (36) ve ağabeyi Murat Eken (41) arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda, Erdal ve Murat Eken tabancayla, restoranda müzisyen olarak çalışan Süleyman Akbulut (28) ise bıçakla yaralanmıştı. Erdal Eken, hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement