Çorum Davutoğlu'nun Konvoyunu Durdurup Çorum Leblebisi İkram Etmek İstediler - Son Dakika
Güncel

Çorum Davutoğlu'nun Konvoyunu Durdurup Çorum Leblebisi İkram Etmek İstediler

Davutoğlu'nun konvoyunu durdurup Çorum leblebisi ikram etmek istedilerÇORUM'da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kuralları konusunda bilgilendirilen sürücü ve yolculara leblebi ikramında bulunuldu.

22.09.2017 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davutoğlu'nun konvoyunu durdurup Çorum leblebisi ikram etmek istediler

ÇORUM'da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kuralları konusunda bilgilendirilen sürücü ve yolculara leblebi ikramında bulunuldu. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyu da aynı güzergahtan geçtiği sırada Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindekiler Çorum leblebisi ikramında bulunmak istedi. Ancak konvoy hızlı olduğu için durdurulamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından sürücülerin trafik kurallarına uymasını sağlamak ve konuya ilişkin duyarlılığı artırmak amacıyla uygulama yapıldı. Çorum Samsun Karayolu Bölge trafik noktasında gerçekleştirilen uygulamaya ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli katıldı. Başkanlar trafik ekiplerince durdurulan sürücülere Çorum'u tanıtan broşür ve leblebi ikramında bulunup kurallara uyulması yönünde bilgiler verdi.

Bu arada ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindekiler, Tokat'taki çeşitli programlara katılmak üzere karayoluyla Ankara'dan Tokat'a giden eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunu durdurup Çorum leblebisi ikram etmek istedi. Ancak, konvoy çok hızlı geçiş yaptığı için konvoyu durduramadı. Bir saat süren leblebi ikramı uygulaması daha sonra sona erdi.

Çorum Davutoğlu\'nun Konvoyunu Durdurup Çorum Leblebisi İkram Etmek İstediler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Davutoğlu'nun Konvoyunu Durdurup Çorum Leblebisi İkram Etmek İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement