Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden 5. Karikatür Yarışması - Son Dakika
Yerel

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden 5. Karikatür Yarışması

Çorum Gazeteciler Cemiyeti\'nden 5. Karikatür Yarışması

Çorum Gazeteciler Cemiyeti 5. Karikatür Yarışması katılım şartları düzenlenen toplantıyla açıklandı.

29.04.2014 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Gazeteciler Cemiyeti 5. Karikatür Yarışması katılım şartları düzenlenen toplantıyla açıklandı.

Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıya Tertip Komitesi Üyeleri Altan Özeskici ve Erdoğan Oruç katıldı. 'Sosyal Medya' konulu yarışma hakkında bilgiler veren Altan Özeskici, karikatür sanatı ile iletişim dünyasındaki gelişmelere dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyledi.

Geleneksel hale gelen yarışmanın Çorum Belediyesi'nin katkıları ile düzenlendiğini hatırlatan Özeskici, son katılım tarihinin 26 Eylül 2014 olduğunu açıkladı.

Yarışma sonucu ile ilgili değerlendirmenin son katılım tarihini takip eden günlerde yapılacağını anlatan Özeskici, birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL para ödülü verileceğini kaydetti.

Mansiyon ödüllerinin ise 500'er TL olacağını dile getiren Özeskici, yarışmacılara dağıtılacak toplam ödül tutarının 6 bin TL olacağını ifade etti.

HER YAŞTAN KATILIMA AÇIK

Yarışma şartnamesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan Oruç ise çizim tekniğinin serbest olduğu yarışmanın amatör ya da profesyonel her yaştan karikatüristin katılımına açık olduğunu söyledi.

18 yaşından küçük çizerlere özel ödüller verileceğini de belirten Oruç, "Gençlik Ödülleri' adı altında genç çizerlere özel hediyeler verilecek." dedi.

Oruç, yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve şartnameye Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nin 'www.cgcd.org' adlı resmi internet sitesinden ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Yapılan açıklamada yarışma jürisinin ise şu isimlerden oluştuğu bildirildi:

Ali Şur (Karikatürist), Altan Özeskici (Karikatürist), Erdoğan Oruç (Karikatürist), Kadir Yüktaşır (Karikatürist), Koray Şenyuva (Harita Mühendisi), Nilgün Çevik (Çorum Belediyesi Sanat Danışmanı), Sadık Örgel (Gazeteci), Yılmaz Baş (Karikatürist). - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden 5. Karikatür Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement