Çorum Gazeteciler Cemiyeti Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Ödül Töreni

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Ödül Töreni

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Fotoğraf Yarışmaları ve Mahmut Tunaboylu 6.Öykü Yarışması ödül töreni gerçekleşti.

12.10.2012 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Fotoğraf Yarışmaları ve Mahmut Tunaboylu 6. Öykü Yarışması ödül töreni gerçekleşti.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen törene Vali Sabri Başköy, Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yargıtay Üyesi Zihni Doğan, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çorumlu sanatçılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, yarışmalara gösterilen ilginin her geçen gün arttığını belirterek, "Bu ilgi Çorum'un kültür ve sanat hayatının gelişmesi noktasında önemli gelişmeler olarak görüyorum. Geleneksel hale gelen fotoğraf ve öykü yarışmalarımız bundan sonraki yıllarda da sürecek" dedi.

Erzen, yarışmanın düzenlenmesine katkıda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.

Erzen'in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.

45 kişinin 176 fotoğrafla katıldığı En Güzel Çorum fotoğraf dalında 'Meydan Kulesi' adlı fotoğrafıyla birinci olan Şükrü Ağbal, 'Murad-ı Rabi Camii' adlı fotoğrafıyla ikinci olan Hakan Uslu, 'Bahara Yolculuk' adlı fotoğrafıyla üçüncü olan Kadir Tahtacı ve

mansiyon ödülü kazanan Mehmet Serhat Gürsoy, Ömer Erdoğan ile Mahmut Altıaylık'a ödüllerini Vali Sabri Başköy verdi.

EN GÜZEL HABER FOTOĞRAF DALINDA İHA'YA 2 ÖDÜL

40 kişinin 134 fotoğrafla katıldığı 'En Güzel Haber Fotoğrafı' kategorisinde ise İhlas Haber Ajansı (İHA) iki ödül aldı. 'Dostluk' adlı fotoğrafıyla birinci olan Ömer Faruk Karateke, "Milattan Önce-Milattan Sonra' adlı fotoğrafıyla ikinci olan İHA Çorum muhabiri M. Muttalip Yalçın, 'Karla Mücadele' adlı fotoğrafıyla Kemal Ceylan ile mansiyon ödülüne layık görülen İlkay Yorulmaz, İHA Sungurlu Muhabiri Serkan Şansever ile Ömer Erdoğan'a ödüllerini ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü verdi.

Yurtiçi ve yurt dışından gönderilen 193 eserin katıldığı En Güzel Öykü yarışmasında ise Giresun'dan yarışmaya katılarak birinci olan Hakkı İnanç, Çorum'dan katılarak ikinci olan Halit Yıldırım, Elazığ'dan katılarak üçüncü olan Hande Baba ile mansiyon ödüle layık görülen İstanbul'dan Sena Eniş, Ağrı'dan Bülent Turan ve İzmir'den Ümit Aykut Aktaş'ın ödüllerini ise Yargıtay üyesi Zihni Doğan verdi.

Ödül törenin ardından En güzel Haber ve Çorum fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 86 fotoğrafın sergilendiği fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Gazeteciler Cemiyeti Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement