İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu

Çorum'da, yol kenarında, otomobillerinin patlayan lastiğini değiştikleri sırada TIR'ın çarptığı iki kardeş 5 yakınının gözü önünde yaşamını yitirdi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan TIR sürücüsü, polis ekiplerine teslim oldu.

24.09.2018 13:13  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da yol kenarında otomobillerinin patlayan lastiğini değiştikleri sırada TIR'ın çarptığı Vehbi (47) ve kardeşi Bekir (44) Tekçam, yaşamını yitirdi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan TIR sürücüsü, polis ekiplerine teslim oldu.

2 KARDEŞ ÇARPMANIN ETKİSİYLE SAVRULDU

Kaza, Çorum- Samsun karayolunun 32'inci kilometresinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Düğünden dönen Bekir Tekçam'ın kullandığı 05 FC 043 plakalı otomobilin lastiği patladı. Yol kenarında kardeşi Bekir Tekçam ile birlikte lastiği değişmek isteyen 2 kardeşe, Erkan Bektaş (44) idaresindeki plakası öğrenilemeyen TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 2 kardeş olay yerinde feci şekilde can verdi.

İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu

OLAY YERİNE JANDARMA VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kaza sırasında yol kenarında lastiğin değişmesini bekleyen kardeşlerin 5 yakını da büyük şok yaşadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 5 kişi ambulanslarla tedbir amaçlı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 2 kardeşin cenazeleri de savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu
Kardeş Bekir Tekcam
İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu
Kardeş Vehbi Tekcam

''ÇARPMAMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM''

Kaza sonrası olay yerinden kaçan TIR sürücüsü Erkan Bektaş polis ekiplerine teslim oldu. Sürücü Erkan Bektaş, kendisini bir aracın solladığı sırada dikiz aynasından bakarken yoldaki 2 kişiyi gördüğünü belirterek ''Çarpmamak için çok uğraştım. 150 metre ileride durdum. Aracımdan inip baktığımda kaza yaptığım yer bir anda kalabalıklaşmıştı. Korkuya kapılıp bölgeden ayrıldım. Merzifon İlçe girişinde yol kontrolü yapan polis ekiplerine teslim oldum. Çok üzgünüm.'' şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Yapılan inceleme sonunda, TIR sürücüsü Erkan Bektaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu
Erkan Bektaş
İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İki Kardeşe Çarparak Öldüren TIR Sürücüsü, Olay Yerinden Kaçtıktan Sonra Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şöföre bak: Tır şöförünü kibarca ikaz etmek lazım 2 0 Yanıtla
  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
    15:45 Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

    Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında yapılan şok uygulamalar ve şüphe üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, 10 kesici ve delici alet, 11 şarjör, 359 fişek, 54 sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 1 el telsizi ve 1 çakar lamba ele geçirildi.

  • Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu
    15:43 Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde, Norveç vatandaşı Erik Vikre (59), evinde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Vikre'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı
    15:41 Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

    Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Gönen ilçesinde bir araçta yapılan aramada bandrolsüz 90 litre viski, 19 litre rakı ve 14 litre vodka ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
    15:40 Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul Bahçelievler'de bir kişinin bıçakla öldürüldükten sonra varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri olan B.D'nin polise verdiği ifadesinde, öldürülen kişinin annesine sarkıntılık ettiği için bıçakladığını beyan ettiği belirtildi.

  • Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı
    15:40 Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bir servis minibüsünü gasp eden ve daha sonra terk eden şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şikayet üzerine yapılan araştırma sonucunda minibüs bulunurken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Soruşturma kapsamında açığa alınan Yarbay intihar mektubu bırakarak yaşamına son verdi
    15:36 Soruşturma kapsamında açığa alınan Yarbay intihar mektubu bırakarak yaşamına son verdi

    Ankara'da görevli Yarbay Gökhan Ünyeli, hakkında yürütülen soruşturma sonucunda açığa alındıktan sonra intihar etti. Ünyeli, intiharından önce arkadaşlarına gönderdiği mektupta "Tam 12 yıl önce kim olduğu belirsiz bir kişi tarafından telefonuma yapılan cevapsız çağrı nedeniyle yaşadıklarım umarım kimsenin başına gelmez. FETÖ ve PKK başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm terör örgütlerini lanetliyorum" ifadelerini kullandı.


Advertisement