ÇORUM TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttu - Son Dakika
Güncel

ÇORUM TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttu

TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttuÇORUM'da, TIR'la çarpışan cipteki sürücü Bekir (72) ile eşi Şehriye Özdemir (64) yaralandı.

04.05.2020 15:19  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttu

ÇORUM'da, TIR'la çarpışan cipteki sürücü Bekir (72) ile eşi Şehriye Özdemir (64) yaralandı. Kaza yerinde toplananlar ise sosyal mesafe kuralına uymayıp, ekiplerin çalışmalarını izledi.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, çevre yolu Buharaevler kavşağında meydana geldi. Hasan Karaca'nın kullandığı 06 GA 3671 plakalı TIR ile Bekir Özdemir yönetimindeki 19 BK 877 plakalı cip çarpıştı. Kazada cip sürücüsü ile eşi Şehriye Özdemir, yaralandı. Çevredeki sürücülerin haber verilmesi üzerine bölgeye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan Özdemir çifti, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan kaza sonrası çevrede toplananların, sosyal mesafe kuralını ihlal ederek, ekiplerin çalışmalarını izlediği görüldü.

ÇORUM TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ÇORUM TIR ile cip çarpıştı, kaza yerinde toplananlar sosyal mesafeyi unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement