Coşkun Sabah Seydişehir'de Kalkınma Şöleninde Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Coşkun Sabah Seydişehir'de Kalkınma Şöleninde Sahne Aldı

Coşkun Sabah Seydişehir\'de Kalkınma Şöleninde Sahne Aldı

1 Ağustos Salı gün başlayan ve 6 Ağustos Pazar akşamı sona erecek olan Kuğulu Parkta düzenlenen şölende ünlü sanatçılar sahne alıyor.

04.08.2017 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kalkınma Şöleni Coşkun Sabah Konseri ile devam ediyor.

Şölene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukcu, Beyşehir ve Seydişehir AK Parti İlçe Başkanları, Protokol üyeleri , STK Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve on binlerce vatandaş katıldı.

İlk olarak Seydişehir'in mahallerinde yetiştirilen 27 üreticinin katıldığı çilek yarışmasında dereceye giren birinci Kadir Önder,ikinci Seyit Bademci , üçüncü Durmuş Yılmaz'a ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yağlı Güreş yarışmalarının vazgeçilmezi cazgır'ın davetinin yer aldığı gecede Cazgır Hasan Sarı tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a Türk Bayrağı hediye edildi.

Seydişehir'de uzun yıllar devam eden ve bazı nedenlerden dolayı ara verilen şölen ve yağlı güreşlerin devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"uzun yıllar önce Seydişehir'de yağlı pehlivan güreşleri yapılıyordu. Fakat ara verilmişti. İnşaallah önümüzdeki yıllarda biz bu geleneği devam ettireceğiz. Şölenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Eskimeyen şarkıları ile hayranlarıyla buluşan Coşkun Sabah'a şölende seslendirdiği tüm eserlerinde kesintisiz eşlik eden seyirciler coşkulu saatler yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coşkun Sabah Seydişehir'de Kalkınma Şöleninde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement