Coşkunöz Holding'den 23 Nisan'a Özel Resim Yarışması - Son Dakika
Güncel

Coşkunöz Holding'den 23 Nisan'a Özel Resim Yarışması

Coşkunöz Holding\'den 23 Nisan\'a Özel Resim Yarışması

"Gelecek" temasıyla düzenlenen resim yarışmasında çocuklar bir kez daha hayal gücünü konuşturdu.

24.04.2019 11:37  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarım asrı geçen tecrübesini savunma - havacılıktan otomotive, bilişimden çevre teknolojilerine kadar sanayinin temel alanlarında faaliyetleriyle sürdüren Coşkunöz Holding, geleceğin mimarı olan çocuklara gösterdiği değeri gelenekselleşen resim yarışmasıyla devam ettirdi.

Türkiye'nin sanayisine değer katan projelerin sahibi Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geleneksel hale getirdiği resim yarışmasıyla kutladı. Coşkunöz Holding'in geleceğin tasarımcılarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği yarışmanın ana fikri "Gelecek" idi.

Hedef; renkleriyle geleceğe yön verecek nesillerin yetiştirilmesi

"Bu Renklerde Geleceğim Var" adlı yarışmaya, 4-6, 7-10 ve 11-14 yaş gruplarından toplamda 120 çocuk 'Gelecek' temalı resimleriyle katıldı. Başvuruları 10 Nisan 2019 tarihinde sonlanan yarışmanın değerlendirmesi Jüri Başkanı Nilüfer Belediyesi Sanat Eğitmeni Sabriye Tanış Düvenci tarafından gerçekleştirildi. Yarışmanın kazananları 18 Nisan'da Podyumpark'ın Sanat Mahal salonunda düzenlenen etkinlikle açıklandı. Kokteyl ve resim sergisinin ardından, düzenlenen tören ile resim yarışmasının kazananlarına ödülleri takdim edildi. Etkinliğin ardından halka açık olarak düzenlenen "Bir Zaman Üç Zaman" adlı tiyatro oyunu çocuklara ve ailelerine sergilendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coşkunöz Holding'den 23 Nisan'a Özel Resim Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement