Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu - Son Dakika
Magazin

Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Selin Yeninci'den beklenen müjdeli haber geldi. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden oyuncu, dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

08.03.2021 20:47  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Selin Yeninci'ye geçtiğimiz haftalarda koronavirüs teşhisi konulmuş ve tedavisine yoğun bakımda devam edilmişti. 11 gündür hastanede yatan başarılı oyuncu, dün taburcu oldu.

"BOĞAZ AĞRISI, KAS VE EKLEM AĞRISI İLE HALSİZLİK ÇEKTİ"

Yeninci'nin tedavisi hakkında bilgi veren Acıbadem Adana Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak şunları söyledi: "Hastamız Selin Yeninci, 21 Şubat 2021 tarihinde başlayan boğaz ağrısı, kas ve eklem ağrısı, halsizlik şikayeti üzerine yapılan PCR testi ile Covid-19 tanısı almış. Şikayetlerinin artması üzerine hastanemize başvuran Selin Yeninci'nin 26 Şubat 2021 tarihinde hastanemizin yoğun bakım servisine yatışı yapılmıştır.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aydın Halefoğlu tarafından takip edilen hastamız, 11 gün hastanemizde tedavi görmüştür. 6 Şubat'ta yapılan PCR testinin negatif gelmesi ve şikayetlerinin düzelmesi nedeniyle, bugün, 8 Mart'ta taburcu ettik. Kendisine geçmiş olsun diyor ve bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak sağlıklı günler diliyoruz."

Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement