Cristiano Ronaldo'lu Juventus, Chievo'yu Son Dakikada Atılan Golle 3-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo'lu Juventus, Chievo'yu Son Dakikada Atılan Golle 3-2 Yendi

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Cristiano Ronaldo'lu son şampiyon Juventus, deplasmanda Chievo'yu 90+3'te Federico Bernardeschi'nin attığı golle 3-2 yenmeyi başardı.

18.08.2018 21:15  Güncelleme: 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Chievo ile Juventus karşı karşıya geldi. Marcantonio Bentegodi'de oynanan mücadeleyi

Juventus, 3. dakikada Giorgio Chiellini'nin asisti ve Sami Khedira'nın golüyle öne geçti. Chievo, 38. dakikada Mariusz Stepinski'nin golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Chievo, ikinci yarıya hızlı başladı ve Joao Cancelo'nun yaptırdığı faul ile penaltı kazandı. Topun başına gelen Emanuele Giaccherini, top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Juventus, 75. dakikada Bernardeschi'nin korneri ve Bonucci'nin kafasıyla eşitliği sağladı.

"VAR" GOLÜ İPTAL ETTİ

Juventus, 87. dakikada Mario Mandzukic ile golü buldu. Hakem Fabrizio Pasqua, VAR'a baktı ve pozisyonun öncesinde Cristiano Ronaldo'nun faulünü tespit ederek golü iptal etti. Ronaldo'nun faul yaptığı Chievo kalecisi Stefano Sorrentino, bir anda yere yığıldı ve bilincinin kapandığı görüldü. Sorrentino, oyundan çıkarılarak ambulans ile hastaneye götürüldü.

Cristiano Ronaldo'lu Juventus, Chievo'yu Son Dakikada Atılan Golle 3-2 Yendi

Federico Bernardeschi, 90+3. dakikada attığı golle Juventus'a galibiyeti getirdi.

Juventus, bu sonuçla sezona 3 puanla başladı. Chievo ise puanla tanışamadı. Juventus, gelecek hafta Lazio'yu ağırlayacak. Chievo ilk puanlarını Fiorentina deplasmanında arayacak.

CRISTIANO RONALDO'NUN İLK MAÇ PERFORMANSI

Juventus'un yeni transferi Cristiano Ronaldo, topla 54 kez buluştu. Bunların 28'inde pas yaptı ve pasları %89 isabetli oldu. Ronaldo'nun 4 ortasının 2'si takım arkadaşlarına gitti. 5 ikili mücadele kazanan CR7, 10 ikili mücadele kaybetti. Ronaldo, 8 şutunun 5'ini ceza sahası içinden attı, 4'ü kaleyi buldu.

Cristiano Ronaldo\'lu Juventus, Chievo\'yu Son Dakikada Atılan Golle 3-2 Yendi

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo'lu Juventus, Chievo'yu Son Dakikada Atılan Golle 3-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ronaldocuk: Ronaldo fenere yakisir 0 2 Yanıtla Urfalı: Ronaldo'da gelse tüm dünya yıldızları da gelse fener'den bi cacık olmaz. Aykut'un Alex'i yediği günden beri FB'yi bıraktım ve o gün bugündür çok mutluyum iyi ki bırakmışım yoksa daha çoook streslere girecekmişim. Sigarayı bırakanların dediği gibi yeniden doğmuş gibiyim. Herkese tavsiye ederim. 7 1

Advertisement