Cristiano Ronaldo, Lüks Malikanesini 3 Milyon 250 Bin Pounda Sattı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo, Lüks Malikanesini 3 Milyon 250 Bin Pounda Sattı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester'da oynarken 3 milyon 895 bin pounda satın aldığı evi, 645 bin pound zararla 3 milyon 250 bin pounda sattı.

14.01.2019 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Real Madrid'den Juventus'a transfer olarak adından söz ettiren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere ile olan son bağını da zarar da etse kopardı. Cheshire'da 2008 yılında 3 milyon 895 bin pound (27 milyon 600 bin TL) ödeyerek satın aldığı lüks malikanesini 3 milyon 250 bin pound (23 milyon TL) fiyata satan Cristiano Ronaldo 645 bin pound (4 milyon 600 bin TL) zarar etti.

EVİN İÇİNDE YOK YOK

Cristiano Ronaldo'nun zararı göze alarak sattığı lüks malikanesinde beş yatak odası, geniş bir salon, büyük bir mutfak, misafirleri ağırlamak için yemek odası, sinema ve medya süiti, hem küvet hem de duş kabini olan üç banyo, iki giyinme odası, geniş bir bahçe ve manzaralı teras buluyor. Ayrıca futbolcuların bireysel antrenman yapabilecekleri özel fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi yer alıyor.

Cristiano Ronaldo, Lüks Malikanesini 3 Milyon 250 Bin Pounda Sattı

1 YIL BİLE OTURMAMIŞTI

Cristiano Ronaldo, Manchester'da aldığı ilk mülk olan malikanede 1 yıldan az bir süre yaşadıktan sonra 2009 yılında İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutmuştu. Yaklaşık 10 yıl Real Madrid'de oynayan Portekizli dünya yıldızı, bu sezon başında Juventus'a imza atmıştı.

(Skor)

Cristiano Ronaldo, Lüks Malikanesini 3 Milyon 250 Bin Pounda Sattı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo, Lüks Malikanesini 3 Milyon 250 Bin Pounda Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CİNCONLU: Sanki Türkiyede boğazda tl ile villa almış zarar etmiş gibi haber yapıyorsunuz adam paund ile almış paund ile satmış 2008 paundu tl ile karşılaştırın hesap edin 5 1 Yanıtla
  • Saçama diyen kişi: Aklın nerde senin adam türkiyedemi yaşıyor kar etsin hey akıllı paund paund ve halen paund 4 0 Yanıtla
  • ismail: Adam boyayıp satmış sizin aklınız ermez boyadan kazanmış... 0 0 Yanıtla

Advertisement