Cruijff'e Barcelona'dan Çağrı - Son Dakika
Spor

Cruijff'e Barcelona'dan Çağrı

Cruijff\'e Barcelona\'dan Çağrı

Barcelona’nın istifa eden eski başkanı Sandro Rosell zamanında onursal başkanlık görevini kulübe iade eden Johan Cruijff, yeni başkan Josep Maria Bartomeu’dan geri dönmesi için çağrı aldı.

11.02.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real ve Barça'ya kısıtlama

Hem futbolculuk hem de teknik adamlık kariyerinde Katalan devi Barcelona ile büyük başarılar yaşayan ve bir kulüp efsanesi haline gelen Johan Cruijff, 2010 yılında başkan Sandro Rosell ile yaşadığı gerginlik sebebiyle "onursal başkanlık" unvanını iade etmiş, hatta bunu  bizzat kulüp binasına giderek yapmıştı. Cruijff, ayrıca eski başkanı para peşinde koşan ve sportif başarıları önemsemeyen bir yönetici olarak betimlemiş, buna son örnek olarak da Katar'la kurulan forma reklamı ilişkilerini göstermişti.

Rosell'in Neymar transferindeki usulsüzlük iddiaları sebebiyle geçtiğimiz ay başkanlıktan istifa etmesi sonrası yönetim kurulu kararı ile başkanlığa getirilen Josep Maria Bartomeu, dün düzenlediği basın toplantısında Cruijff'a kapılarının açık olduğunu söyledi. Hollandalı efsaneye yakın kişilerle temasta olduklarını belirten Bartomeu "görüşmeler sürüyor, Cruijff kulüp için çok önemli bir şahsiyet, zamanla ilişkileri eskisi gibi olacaktır" sözleriyle de umutlu konuştu.

Fabregas'ın Neymar hayranlığı

1973-78 yılları arasında futbolcu, 1988-96 yılları arasında da teknik direktör olarak Barcelona'da görev yapan Cruijff, lig, kupa Avrupa şampiyonluğu gibi başarıların altına imza atmış ve "Rüya Takım" olarak da bilinen 90'ların Barcelona kadrosunun mimarı olmuştu. Bugün mezun ettiği birçok futbolcu ile Katalan takımının temelini oluşturan altyapı okulu La Masia da onun fikir babası olduğu kurumlardan birisi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cruijff'e Barcelona'dan Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement