Çtso'da "Ortak Komite Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

Çtso'da "Ortak Komite Toplantısı"

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında (ÇTSO) ortak komite toplantısı yapıldı.

27.12.2013 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında (ÇTSO) ortak komite toplantısı yapıldı.

Meclis Başkanı Osman Okyay'ın yönettiği toplantıda, ÇTSO'nun en eski ve yaşça büyük üyesi Lütfü Doğan ile en genç üyeleri Suat Can Gönül ve Mehmet Can Öztürk'e plaket verildi.

Okyay, toplantıda yaptığı konuşmada, katılımcı meclis ve komite üyelerine teşekkür etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel ise yönetim kurulu olarak komite çalışmalarına son derece önem verdiklerini belirterek, "ÇTSO olarak üyelerimizle ve üyelerin organize bir şekilde oluşturduğu komitelerimizle varız. Komiteler, görüşlerini ve projelerini bizlere ne kadar çok aktarırsa o kadar başarılı oluruz" dedi.

Yeni dönemde komitelerin aktif biçimde çalışması hakkında Çanakkale'den ve diğer şehirlerdeki ticaret ve sanayi odalarından övgüler aldıklarını ifade eden Yüksel, "Gerçekten bu dönem komiteler aktif bir şekilde toplanıyor, gündemlerini çok güzel oluşturuyor. Yönetim Kuruluna çeşitli öneriler geliyor. Bunlarla son derece meşgul olduğumuzu bilmenizi isterim" diye konuştu.

Toplantıya, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Genel Sekreter Sema Sandal, yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri ile oda çalışanları katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çtso'da 'Ortak Komite Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement