Çtso ile Teb ve Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Çtso ile Teb ve Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Çtso ile Teb ve Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Garanti Bankası arasında kredi protokolü imzalandı.

21.02.2013 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Garanti Bankası arasında kredi protokolü imzalandı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen imza törenine ÇTSO Başkan Yardımcıları Kemal Karakaş, Erdal Akarsu, TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü ile TEB Anafartalar Şube Müdürü Ömer Çıtak ve Garanti Bankası Çanakkale Şube Müdürü Sema Kalabak katıldı.

ÇTSO ile TEB arasında imzalanan protokol kapsamında taksitli ticari nakit kredi niteliğindeki "Nefes Aldıran Kredi" ile aylık yüzde 0.85 faiz oranı ile 500 bin liraya kadar kredi kullanmak mümkün olacak. 1 Şubat - 30 Nisan 2013 tarihlerini kapsayan kampanya süresince ÇTSO üyeleri 36 aya kadar vadeli ve aylık taksit ödemeli kredi kullanabilecekler."Nefes Aldıran Kredi Kampanyası" kapsamında Taksitli Ticari Nakit Kredi kullanan KOBİ'lerin geri ödemeleri de 3 ay sonra başlayacak.

ÇTSO ile Garanti Bankası arasında imzalan protokol çerçevesinde ise, "İşimi Kuruyorum" paketi ile henüz yeni iş yeri açan ÇTSO üyelerine kredi imkanı sağlanacak. Garanti Bankası yeni işyeri açan girişimcileri 6 ay ödemesiz, aylık yüzde 0.99 faiz oranı ile 36 ay vadeye kadar 50 bin lira tutarındaki kredi ile desteklemeyi hedefliyor. Protokol kapsamında Garanti Bankası ayrıca, "Kadın Girişimci" paketi ile de kadınların ekonomiye katılımı hedefleniyor. Kadın girişimcilere yönelik olarak 60 aya kadar kredilendirme imkanı sağlayacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çtso ile Teb ve Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement