Çtso'nun Girişimcilik Eğitimleri - Son Dakika
Yerel

Çtso'nun Girişimcilik Eğitimleri

Katılımcılar kurayla belirlendi.

07.11.2014 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü'nün iş birliğinde 11-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" 13. dönemine katılacaklar Çanakkale 1. Noteri huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İçdaş Konferans Salonu'ndaki kura çekiminde 138 başvuru arasında eğitim programına katılacak 24 kişi ve 10 yedek Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak tarafından tespit edildi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, girişimcilik kurslarının yoğun ilgiyle karşılaştığını ve ÇTSO'nun Türkiye'de en çok girişimcilik eğitimi veren oda olduğunu belirtti.

Yoğun ilgiden dolayı eğitimleri daha sık aralıklarla yapmayı planladıklarını ifade eden Yüksel, "Kurada ismi çıkmayan arkadaşlar vazgeçmesinler. ÇTSO bu eğitimleri düzenlemeyi sürdürecek.  İçinizdeki mücadele azmini kaybetmeyin, girişimciliğin en önemli ilkelerinden biri de budur. ÇTSO girişimcilere her zaman yardımcı olmaya hazırdır" dedi.

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ise 11 Kasım'da başlayacak ve toplam 70 saat sürecek eğitimi Barış Göker'in vereceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından kura çekildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çtso'nun Girişimcilik Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement