ÇTSO Şeref Üyesi Engin'e ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

ÇTSO Şeref Üyesi Engin'e ziyaret

ÇTSO Şeref Üyesi Engin\'e ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri, odanın şeref üyesi Bülend Engin'i ziyaret etti.

19.12.2019 10:26  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri, odanın şeref üyesi Bülend Engin'i ziyaret etti.

İstanbul'daki İÇDAŞ Genel Müdürlük rezidansında gerçekleşen ziyarette, ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, odanın meclis üyelerinin oy birliğiyle "Şeref Üyeliği"ne seçilen Bülend Engin'e şeref plaketi takdim edildi.

İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çanakkaleli kardeşlerim, öncelikle hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu hassasiyetiniz, vefanız ve onurlandırmanız için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamız meclisinin her üyesine hasseten teşekkür ederim. Çanakkale her Türk evladının kalbidir. Varlık sebebidir. Çanakkale fedakarlık demek, yurt sevgisi demektir. Ben de varlığım süresince ülkeme ve Çanakkale'ye bu duygularla hizmet verdim. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamızın şeref üyesi olmaktan onur duyarım.Tek temennim; ömrümün son nefesine kadar ülkeme ve Çanakkale'ye layık bir nefer olabilmektir." dedi.

Ziyaret sonrasında, Başkan Semizoğlu ve Engin'in ortak başkanlığında ÇTSO yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ÇTSO Şeref Üyesi Engin'e ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement