Cü'de Eğitim Yönetiminde Etik Değerler Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Cü'de Eğitim Yönetiminde Etik Değerler Konulu Konferans Düzenlendi

Cü\'de Eğitim Yönetiminde Etik Değerler Konulu Konferans Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)'nde "Eğitim Yönetiminde Etik Değerler" konulu konferans düzenlendi.

31.10.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)'nde "Eğitim Yönetiminde Etik Değerler" konulu konferans düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İnayet Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık "Amacımız her alanda şehirde tüm kuruluşlarla işbirliği yapmak ve üniversite-şehir işbirliğini geliştirmek. Tabi biz bunu yaparken eğitimde olsun diğer alanlarda olsun bazı katkılar sağlamak. Eksikliklerimizi gidermek, bilgi birikimimizi arttırmak, bu çerçevede düzenlenen programın amacının yarar sağlayacağından eminim. Prof. Dr. İnayet Aydın'ın aramızda olmasından dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise "Hedeflediğimiz ve desteklediğimiz bu tür konferanslarda bugün bir tanesindeyiz. Bu konferansın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Başta Cumhuriyet Üniversitesi ve Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık beye ve ekibine, Belediyemize ve yetkililerine, Etikder'e bir kez daha şükranlarımı sunmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Aydın sunumunda "Ben inanarak bir şeyler yapıyorum. Zaten inanmadan hiçbir şey yapamazsınız. Aynanın karşısına geçtiğimizde bize kendimizi gösterir. Etik'de de önce kendimize bakmalıyız. Her gün şikayetçi olduğumuz anlar oluyor. Yöneticilerden şikayetleniyoruz. Ama biz ne yapıyoruz acaba? Etik kendimizle başlamak zorunda Benim çok sevdiğim bir söz vardır. " Hiçbir yağmur tanesi kendini selden sorumlu tutmaz" Bu anlamda etik çalışmalarını önce bireysel olarak kendimizi sorgulayarak başlamak zorundayız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de Eğitim Yönetiminde Etik Değerler Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement