Cü Rektörü Kocacık'a Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Cü Rektörü Kocacık'a Ziyaretler

Cü Rektörü Kocacık\'a Ziyaretler

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

19.04.2013 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalaylı, Gürün Meslek Yüksekokuluna yeni bölümler açılması için Kocacık'tan destek istedi. Gürün Meslek Yüksekokulu etrafında 40 dönümlük arazide imar çalışması yapıldığını ve bölgenin üniversite alanı olarak belirlendiğini kaydeden Kalaylı, "Meslek yüksekokulumuzda yönetim bilişim sistemleri, uluslararası ticaret ve lojistik, banka ve finans bölümleri açmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocacık ise Gürün'ün önemli bir ilçe olduğunu belirterek, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının gelişmesi için gereken desteği vermeye gayret gösterdiklerini vurguladı.

Rektör Kocacık, Gürün Meslek Yüksekokuluna yeni bölümler açılması konusunu üniversite senatosunda gündeme getireceğini bildirdi. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cü Rektörü Kocacık'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement