Cübbeli Ahmet Hoca'dan Şortlu Kız Çıkışı: Niye Milletin Başına Bacağına Bakıyorsun - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Şortlu Kız Çıkışı: Niye Milletin Başına Bacağına Bakıyorsun

Pendik minibüsünde şort giydiği için saldırıya uğrayan kızla ilgili konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Niye milletin başına bacağına bakıyorsun? Böyle bir yobazlık olabilir mi? diyerek tepki gösterdi.

25.06.2017 16:40  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemde yaşanan Eminönü'ndeki ve Pendik minibüsündeki iki saldırı olayıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şortlu kıza yapılan saldırıyı kınayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Niye milletin başına bacağına bakıyorsun? Allah sana göz vermiş, kapak da vermiş. Bu kapağı niye vermiş, gerekirse indirmen için." dedi.

"BU MÜDAHALE ASLA UYGUN BİR DAVRANIŞ DEĞİL"

Ahmet Mahmut Ünlü, Eminönü'nde dondurma yiyen bir genci "uyaran" ve gençten "Yallah Arabistan'a" cevabı alan cüppeli ve sakallı vatandaşı hatırlatarak, "Bu müdahale asla uygun olan bir davranış değildir. Tabii ki gençlerimizin ateist de olsalar, inançsız da olsalar oruç tutmuyorlarsa ortalıkta yememeleri lazım. Bir insan Ramazan günü alenen yemek yiyorsa, bir Müslüman da bunu gördüğü zaman, 'Belki hastadır, belki seferidir...' diyerek karışmaması lazımdır. Çünkü bu işler fitne çıkarıyor." dedi.

"BÖYLE YOBAZLIK OLABİLİR Mİ?"

Minibüste saldırıya uğrayan Melisa Sağlam hakkında da konuşan Ünlü, saldırgana hitaben "Niye milletin başına bacağına bakıyorsun? Allah sana göz vermiş, kapak da vermiş. Bu kapağı niye vermiş, gerekirse indirmen için. Bir de kalkıp tokat atıyor, böyle bir kabalık, yobazlık olabilir mi? Bu hareketleri yapanlara Allah lanet etmiştir" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca\'dan Şortlu Kız Çıkışı: Niye Milletin Başına Bacağına Bakıyorsun

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet Hoca'dan Şortlu Kız Çıkışı: Niye Milletin Başına Bacağına Bakıyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Leylek Ormanı'nda 7 bin kilometrelik yolculuk
    10:00 Leylek Ormanı'nda 7 bin kilometrelik yolculuk

    Afrika'dan 7 bin kilometre yol kat ederek Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne gelen leylekler, Samsun Bafra Doğanca Mahallesi'nde bulunan 'Leylek Ormanı'nda yerleşti. Leyleklerin oluşturduğu kat kat yuvalar, bir apartmanı andırıyor. Leylekler, yavrularını büyüttükten sonra ağustos ayı sonunda daha sıcak ülkelere uçacaklar.

  • Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti
    10:00 Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti

    Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yaşanan sel felaketi nedeniyle binlerce kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Demak Afet Önleme Ajansı'nın açıklamasına göre, sel suları nedeniyle 22.000'den fazla kişi geçici barınaklara sığındı. Selin en çok etkilediği Demak bölgesinde 11 ilçedeki 89 köy su altında kaldı. Sel felaketi, Wulan Nehri üzerindeki bir barajın çökmesiyle daha da ağırlaştı. Endonezya'da yağmur sezonunda sel ve toprak kayması gibi afetler sıkça yaşanıyor.

  • Mersin'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Zanlı Gözaltına Alındı
    09:59 Mersin'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Zanlı Gözaltına Alındı

    Mersin merkezli düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, yasa dışı yollarla düzensiz göçmenleri yurda sokan ve yurt dışına çıkmalarını sağlayan 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Mersin, Osmaniye ve Adana'da gerçekleştirildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 cep telefonu ve 2 SIM kart ele geçirildi.

  • Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı
    09:59 Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

    Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk yıkımı gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçenin girişini modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi
    09:57 Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi

    Adana'da Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 7 kişi ve diğer suçlardan yakalanan 31 kişi tutuklandı.

  • İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu
    09:55 İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Bu durum ulaşımda aksamalara ve istasyonlarda yoğunluğa neden oldu. İzmir Metro yetkilileri ise anlayış için teşekkür etti.

  • Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı
    09:54 Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı

    Dolar 32,3370 liradan, euro ise 35,1300 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da dolar 32,3370 liradan, euro ise 35,1300 liradan satılıyor. Son kapanışta dolar 32,30 liradan, euro ise 35,17 liradan satılmıştı.

  • Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı
    09:54 Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı

    Adana Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 60 ruhsatsız tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 15 ruhsatsız tüfek, 229 şarjör, 673 mermi ve tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da bulundu. Toplamda 7 kişi ruhsatsız silah suçundan, 31 kişi ise diğer suçlardan tutuklandı.

  • Edirne'de 6 düzensiz göçmen yakalandı
    09:53 Edirne'de 6 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde, yasa dışı yollarla yurda giren 6 düzensiz göçmen yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte düzensiz göçün önlenmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Lalapaşa'ya bağlı Çallıdere köyünde yapılan çalışmalarda Suriye ve Filistin uyruklu 6 kişi yakalandı. Göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.


Advertisement