Cübbeli Ahmet Hoca'dan eşcinsellik çıkışı: 'Bip' yapacak bir şey yok burada - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca'dan eşcinsellik çıkışı: 'Bip' yapacak bir şey yok burada

Eşcinsellikle ilgili çok konuşulacak bir çıkışa daha imza atan Cübbeli Ahmet Hoca, Lut kavmine kadar dünyada eşcinselliğin olmadığını, "İblis, yeter ki bu millet eşcinsel olsun diye kendini düzdürdü. 'Bip' yapacak bir şey yok burada" sözleriyle anlattı.

20.12.2022 16:18  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftalık düzenli olarak yayınlanan sohbetlerinden birinde eşcinsellik üzerine açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ilginç bir tespitte bulundu.

"LİVATAYI İLK KİM BAŞLATMIŞ?"

İnsanlarda Lut kavmine kadar livata diye bir şey olmadığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Lut kavmine kadar insan neslinde eşcinsellik diye bir şey yok. İblis insan kılığına giriyor. Bunlar Hadis-i Şeriflerde geçiyor. İblis yeter ki bu millet eşcinsel olsun diye kendini düzdürdü" dedi.

"İNSAN KILIĞINA GİRİP ERKEKLERLE İLİŞKİ YAŞADI"

İblisin erkek kılığında erkeklerle ilişki yaşadığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Evet, söylediğim gibi. İblis erkek kılığına girerek erkeklerle cinsel ilişkiye girdirdi kendini. Bu millet harama bulaşsın diye kendini düzdürdü. Bunları anlatamadık tabii biz insanlara. LGBT'liler de milyon dolarlık derslik kurmuşlar alıyorlar oradan derslerini. " ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca\'dan eşcinsellik çıkışı: \'Bip\' yapacak bir şey yok burada

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet Hoca'dan eşcinsellik çıkışı: 'Bip' yapacak bir şey yok burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Semiz: Hocam maaşallah herşeyi biliyor 5 1 Yanıtla

Advertisement