Cübbeli Ahmet Hoca, "Tehlikeyi Haber Veriyorum" Deyip Uyardı: Trump Allah'ın Tokadı - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca, "Tehlikeyi Haber Veriyorum" Deyip Uyardı: Trump Allah'ın Tokadı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Sizlere tehlikeyi haber veriyorum." diyerek uyarılarda bulundu. Cübbeli Ahmet Hoca, "Trump, Allah'ın tokadı." dedi.

15.10.2018 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cübbeli Ahmet'ten ABD Başkanı Donald Trump için, "Trump, Allah'ın tokadı." dedi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 6 Ekim'de "Lalegül TV"de yayımlanan "Bursa Sohbetleri"nde, "Trump Allah'ın tokadı" ifadesini kullandı.

TRUMP, BRUNSON KARARINDAN MEMNUN OLDUĞUNU BELİRTMİŞTİ

Türkiye ile ABD arasında, özellikle ABD'li Rahip Andrew Brunson üzerinden ilişkiler gerilmiş, ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'ye yaptırım uygulama kararı almıştı. Kamuoyunda ABD Karşıtlığı ve Trump protestoları düzenlenmişti.

Cuma günü, Andrew Brunson hakkında yurt dışı ve adli kontrol yasağı kaldırılmıştı. Kararın ardından Brunson ABD'ye dönmüştü. Trump verilen karardan memnun olduğunu belirtmişti.

Cübbeli Ahmet Hoca,

CÜBBELİ AHMET: TRUMP ALLAH'IN TOKADI

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetinde, ekonomik sıkıntıları, zamları "Trump yapıyor" diyenlere cevap verdi. Cübbeli, "Göz göre göre dilimizi değiştirecekler çıt çıkaran da yok. Ondan sonra Allah da veriyor zamı, veriyor enflasyonu, develasyonu... Kimsenin bir şey anladığı yok, ne oluyor? Trump yapıyor. Ne Trump yapıyor senin nefsin yapıyor nefsin. Trump, Allah'ın tokadı" diye belirtti.

KAFALARINA BOMBA YEMEDEN FETÖ'YÜ ANLAMADILAR

Cübbeli konuşmasının devamında da dikkat çeken ifadelerde bulundu. Cübbeli, "biz bunları on sene önceden söyledik. Kafalarına bomba yemeden FETÖ'yü anlamadılar" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca,

Cübbeli, "Dine müdahale, ehli hizmete müdahale, alimleri hor görme hakir tutma, kaderi inkar eden ve dinde reform yapmak isteyen ilahıyatçılara yol verme büyük bir bela getiriyor. Bu bela bu memleketi yakacak kadar büyüktür. Bu tehlikeyi öngürüyorum ve size haber veriyorum." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, "Tehlikeyi Haber Veriyorum" Deyip Uyardı: Trump Allah\'ın Tokadı

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet Hoca, 'Tehlikeyi Haber Veriyorum' Deyip Uyardı: Trump Allah'ın Tokadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement