Çubuk Altınköy'de - Son Dakika
Güncel

Çubuk Altınköy'de

Çubuk Altınköy\'de

Altındağ Belediyesi, Ankara'nın değerlerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor.

30.09.2020 10:31  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi, Ankara'nın değerlerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor. Kalecik ve Akyurt'un ardından başkentin bir diğer güzel ilçesi Çubuk, bu hafta Altınköy Açık Hava Müzesi'nin konuğu olacak.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın davetiyle Altınköy Açık Hava Müzesi'nde misafir olan ilçe belediyeleri, kendi yörelerinin kültürel değerlerini Altınköy ziyaretçilerine tanıtmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesinin üçüncü hafta konuğu Çubuk Belediyesi oldu. Çubuk Belediyesinin tanıtım standını, ev sahibi Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile birlikte Çubuk Kaymakamı Adem Keleş ve Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş birlikte açtı. Çubuk Belediyesi standı Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

Çubuk turşuları büyük ilgi görüyor

"Ankara'daki ilçe belediyeleri olarak el ele verdik, kendi kültürümüzün zenginliklerini tanıtmak için bir araya geldik" diyen Başkan Asım Balcı, bu iş birliğinin çok olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi. Başkan Balcı, "Güzel bir iş birliğine adım attık. İlçe belediyelerimizi ve başkanlarımızı Altınköy Açık Hava Müzesi'ne davet ediyor, burada kendilerine tahsis ettiğimiz yerde kültürel, tarımsal ve geleneksel zenginliklerini tanıtmalarına vesile oluyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Kalecik Belediyesi ve Akyurt Belediyesi misafirimiz oldu. Bu haftaki misafirimiz ise Çubuk Belediyesi. Çubuk yöresine ait nefis tatları ve önemli değerleri burada bulmak mümkün Tabii Çubuk denince akla ilk olarak nefis turşuları geliyor. Bu stantta Çubuk turşularının da tanıtımı ve satışı yapılıyor. Herkesi Altınköy Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etmeye ve Çubuk turşularından tatmaya davet ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çubuk Altınköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:49 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını kapsamaktadır. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile birlikte protokolü imzaladı. Altun, üstün zekalı ve dahi çocukların eğitimine dikkat çekerek, bu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

  • Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti
    17:49 Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti

    Muş Valisi Avni Çakır, Üçevler grup köy yolunda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Çakır, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş makinesi operatörlerine kolaylıklar diledi. Çakır, Muş'ta 368 köy ve 217 mezra bulunduğunu belirterek, kar yağışının azalmasına rağmen ekiplerin üstün çalışmasıyla vatandaşlara mağduriyet yaşatılmadığını ifade etti.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement