Çubuk Belediye başkanı seçilen Acehan, mazbatasını aldı - - Son Dakika
Güncel

Çubuk Belediye başkanı seçilen Acehan, mazbatasını aldı -

Çubuk Belediye başkanı seçilen Acehan, mazbatasını aldı -

AK Parti'den Çubuk Belediye Başkanı seçilen Tuncay Acehan, mazbatasını aldı.

02.04.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Çubuk Belediye Başkanı seçilen Tuncay Acehan, mazbatasını aldı.

2014 yerel seçimleri sonucunda belediye başkanlığını kazanan Tuncay Acehan, beraberinde partililerle birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giderek, Seçim Kurulu Başkanı Eser Ceylan'dan mazbatasını aldı.

Seçim Kurulu Başkanı Ceylan, yaptığı açıklamada, huzur içinde geçirilen seçim sürecinde, tüm siyasi parti adaylarına teşekkür etti.

30 Mart günü yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Acehan ve beraberindeki heyet Adliye Sarayından yürüyerek daha sonra Çubuk Belediyesi Başkanlık binasına geldi ve alkışlar eşliğinde görev devir teslimi için başkanlık makamına geçti.

Acehan'ı eski Başkan Lokman Özden ve Belediye meclis üyeleri karşıladı. Eski Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı konuşmada 5 yıldır yaptığı görevin ardından demokratik bir seçim sonunda Tuncay Acehan'ın seçimi kazandığını belirterek Acehan'a ve yeni belediye meclis üyelerine başarılar diledi.

Lokman Özden, Başkanlık mührünü yeni başkan Acehan'a teslim etti. Yeni Başkan Acehan ise görev süresi boyunca memlekete kattığı katkılardan dolayı Özden'e teşekkür ederek bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diledi.

Sözlerine Allah'ın ismiyle başladığını söyleyen Başkan Acehan, Çubukta yüzde 57 oy ile kazandıklarını belirterek seçmelerine teşekkür etti.

Parti rozetini İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş'a teslim eden Acehan, bu günden sonra tüm ilçenin belediye başkanı olduğunu söyledi.

Daha sonra Çubuk Belediyesi Başkanlık Binası önünde belediye çalışanlarına ve vatandaşlara seslenen Acehan, devir teslim sonrası partililerin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

30 Mart günü gerçekleştirilen seçimler sonrasında, AK Partili Tuncay Acehan'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Çubuk Belediyesi'nde AK Parti'den 22, MHP'den 2 ve BBP'den ise 1 belediye meclis üyesi görev yapacak.

Muhabir: Hüseyin YİĞİNER

Yayınlayan: Ömer Erim Baştımar

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk Belediye başkanı seçilen Acehan, mazbatasını aldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement