Çubuk'ta "Geleceğin Tasarımcıları İşbaşında" Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta "Geleceğin Tasarımcıları İşbaşında" Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı

Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi grafik ve fotoğraf bölümü öğrencileri tarafından "Geleceğin Tasarımcıları İşbaşında" isimli fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

29.05.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi grafik ve fotoğraf bölümü öğrencileri tarafından "Geleceğin Tasarımcıları İşbaşında" isimli fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Okulun çok amaçlı salonunda öğretmenlerden Gönül Can, Nurkan Özkan ve Suzan Tanrıöver'in koordinatörlüğünde açılan sergide ayrıca grafik bölümü öğrencileri tarafından periyodik olarak çıkartılan kültür, sanat ve edebiyat gazetelerinin de tanıtımı yapıldı.

Sergide yaklaşık bin eserin sergilendiğini söyleyen Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hatice Nesrin Çelikkan, serginin 2 gün boyunca açık kalacağını belirtti.

Yıl sonu nedeniyle okullarında çok sayıda faaliyetin olduğunu hatırlatan Çelikkan, "Okulumuz grafik ve fotoğraf alanında eğitim gören öğrencimizin yapmış oldukları yağlı boya, kuru kalem, fotoğraf, gazete, kart, dosya tasarımları çalışmaları sergide izlenime sunuluyor. Fotoğraf bölümü öğrencilerimiz doğada o kadar güzel konuları yakalamışlar ve izleyenlerin beğenisine sunmuşlar ki görmeye değer diye düşünüyorum. Bu eserlerin birçoğu Türkiye genelinde yarışmalarda dereceye girdi. Bu gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür eder, 2 gün boyunca açık kalacak olan sergimize tüm ilçe halkımızı beklleriz" dedi.

Önümüzdeki yıl okulun döner sermayesini hayata geçirdiklerinde hem resmi kurumlara hem de özel sektöre öğrenciler tarafından hizmet verilebileceğini anlatan Çelikkan, özellikle sergiyi gezenler tarafından bu konuda büyük talep geldiğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta 'Geleceğin Tasarımcıları İşbaşında' Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement