Çubuk'ta "Kuzey Ankara Kendi Milletvekilini İstiyor" Programı - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta "Kuzey Ankara Kendi Milletvekilini İstiyor" Programı

Çubuk ilçesinde sivil toplum örgütleri tarafından "Kuzey Ankara kendi milletvekilini istiyor" programı düzenlendi.

05.05.2018 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk ilçesinde sivil toplum örgütleri tarafından "Kuzey Ankara kendi milletvekilini istiyor" programı düzenlendi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) tarafından Yeşil Çubuk Parkı'ndaki bir restoranda düzenlenen programda, yerel aday gösterilmesinin partilerin kazancına olduğunu söyledi.

Bölgelerinden milletvekili aday adaylığı talebinin ilk kez bu kadar yükseldiğini gördüklerini dile getiren Acehan, "Seçilen milletvekili bölgesine hizmet ederek katkı sağlayacaktır. Pursaklar, Akyurt, Kalecik ve Çubuk diye ayırmadan tam bir destek içinde adaylarımızı birlikte hareket ederek desteklemeliyiz." dedi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş da Ankara'nın dertleriyle dertlenecek, elini taşın altına koyacak vekillere ihtiyaç olduğunu vurgu yaparak, "Yıllardır şunun sıkıntısını yaşıyoruz. Ankara'dan seçildiler, kendi memleketlerine hizmet ettiler. Aslında bunu Ankara'da yaşayan herkesin konuşması gerekiyor. Çünkü her ilin seçilmiş vekilleri var, zaten onlar oralara hizmet ediyor. Bir de Ankara'dan seçilip 'memleketimiz orası' diye kendi memleketlerine hizmet edenler var. Bu nedenle Ankara, sahipsiz bir Ankara'ya dönüyor." ifadesini kullandı.

ÇUDEF Başkanı Recep Taş ise artık kendi bölgelerini sahiplenecek ve dertleriyle dertlenecek milletvekilleri istediklerini söyledi.

Çubuk, Akyurt, Pursaklar ve Kalecik ilçelerinden çıkan milletvekili aday adaylarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını aktaran Taş, "Hangi partiden olursa olsun, bu bölgeden çıkacak milletvekillerine destek olmak için bu programı düzenledik. Artık bu toprakları benimsemiş, bu topraklarda yaşayanları sahiplenecek, duygu birlikteliği yapacak, içimizden biri olan, siyasetçilerimizin bizleri mecliste temsil etmesini istiyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları da kendilerini tanıtarak, vatandaşlardan kendileri için destek istedi.

Programa AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Yıldırım Beyazıt Dernekler Federasyonu Başkanı Ramazan Akpınar, Çubuk Düşünce Derneği Başkanı Şuayip Yaman, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Ankara 2. Bölge'den AK Parti'ye başvuran bazı milletvekili aday adayları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta 'Kuzey Ankara Kendi Milletvekilini İstiyor' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement