Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: "Kardeşin Salih'i Senden Alacağım!" - Son Dakika
Güncel

Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: "Kardeşin Salih'i Senden Alacağım!"

Çukur 66. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur 2. sezon 33. yeni bölüm 2. fragmanda Azer'in Yamaç'a söylediği "Kardeşin Salih'i senden alacağım." sözü izleyicileri meraklandırdı. Peki Çukur 66. yeni bölüm 2. fragmanda başka ne ayrıntılar var? Çukur 65. son bölümde neler oldu?

20.05.2019 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukur 66. yeni bölüm 2. fragmanı Show TV tarafından yayınlandı. Çukur2. sezon 33. yeni bölüm 2. fragmanda Yamaç'ın Azer ile dövüştüğü sahne dikkatleri çekti. Azer'in Yamaç'a söylediği "Karınla yeğenin ölmüş. Söylesene Yamaç, kaç para onların acısını kapatır?" cümlesinden sonra Yamaç, " Azer, oraya girme!" dedi. Peki Çukur son bölümde neler oldu? Çukur 66. yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur 66. yeni bölüm 2. fragmanı…

Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı:

ÇUKUR 66. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye dönüyor. Çukurdakiler dört bir yandan Aliço'yu bulmak için hareket ediyor.

MEKE'YLE CELASUN, AZER İLE YÜZLEŞİYOR

Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kuruyor. Bu sırada Celasun'un geçmişte yaptığı bir hata, Meke'yle ikisini Azer'le yüzleştiriyor. Çukur 66. yeni bölümde Celasun ve Meke büyük bir tehlike yaşıyor.

AKIN KOÇOVALI GÜN SAYIYOR

Çukur 2. sezon 33. yeni bölümde seyircilerin ilk sezondan beri büyük merakla bekledikleri Akın Koçovalı, hapishaneden tahliye olmak için gün sayıyor.

DAMLA İKİ TERCİH ARASINDA KALIYOR

Çukur 66. yeni bölümde Cumali, babasının kaybıyla yıkılan Damla'nın yanında olabilmek için elinden geleni yaparken Damla, iki tercih arasında kalıyor. Sena ve Akşın'ın kayıplarının ardından yeni bir kaybın yaşanması Çukur'da hiçbir şeyi eskisi gibi yapmayacağı ve tüm dengeleri alt üst edeceğe benziyor.

YAMAÇ VE AZER DÖVÜŞÜYOR

Çukur 66. yeni bölümde Yamaç, her yerde Aliço'yu arıyor. Azer, "Karınla, yeğenin ölmüş. Söylesene Yamaç, kaç para onların acısını kapatır?" sözleriyle Yamaç'ı beklemediği bir yerden vuruyor. İkilinin kavga ettiği sahneler gerilimi yükseltirken kalabalık bir grubun kovaladığı Celasun ve Meke seyircilerin heyecanını tavana çıkartıyor. Azer, "Kardeşin Salih'i senden alacağım!" sözleriyle yeni bir fırtınanın kopacağı sinyalini veriyor. Sezon finaline iki bölüm kalan Çukur'da ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı:

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 65. SON BÖLÜM ÖZETİ

Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş'un şokunu daha atlatamamışken Koçovalılar, birbirlerine bugüne kadar kaybettikleri yakınlarının hesabını sordu. Bunun üzerine İdris, tüm Koçovalı kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamle yaparak halı saha maçı yaptırdı.

Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı:
Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı:
Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı:
Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: "Kardeşin Salih\'i Senden Alacağım!"

Son Dakika Güncel Çukur 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: 'Kardeşin Salih'i Senden Alacağım!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement