Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor? - Son Dakika
Magazin

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?

Çukur dizisinin merakla beklenen 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Azer ile dövüşen Yamaç, yaralı halde yerde yatıyor. Vartolu ise cezaevinde İdris'in katilini bulmaya çalışırken ilginç bir gerçekle karşılaşıyor. Peki Çukur'da Vartolu, Yamaç'ın İdris Koçovalı sırrını öğrendi mi? İşte Çukur 77. bölüm fragmanı...

22.11.2019 00:26  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanında Azer ile dövüşen Yamaç, yaralı halde yerde yatıyor. Yamaç'ı Şenol kurtarıyor. Vartolu ise cezaevinde İdris'in katilini bulmaya çalışırken, hiç bilmediği bir gerçekle karşılaşıyor. İdris'in öldüğü anları izleyen Ziya, her şeyi Vartolu'ya anlatıyor. Ziya'nın "Gençten bir adam gördüm. Babanın kollarını açmış yanında duruyor. Ölürkende toprağı uçuruyordu." sözleri karşısında büyük şoka giren Vartolu, "Gençten bir adam dedin. Kimdi?" diye sorar.

"ÇUKUR'U HALA İSTİYOR MUSUN?"

Fragmanın devamında Akın'ın Efsun'a "Çukur'u hala istiyor musun?" sorusu dikkat çekiyor. Efsun'un kendinde olmayan Yamaç'a yaklaştığı anlarda ise heyecan yükseliyor.

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 9. bölümünde Nehir'in sürpriz hamlesiyle neye uğradığını şaşıran Yamaç, hiç tepki vermeyerek onu hayal kırıklığına uğrattı. Azer, annesi Fadik'i almak için Koçovalıların evine geldi; Yamaç ise emaneti vererek Azer'i yolcu etti. İntikam ateşiyle yanan Celasun, Yücel'e ulaşmak için adım adım Yamaç'ı takip etti. Yücel'in perişan halini gören Celasun, büyük bir çıkmaza girdi ve Yücel'e bir şey yapmadan yanından ayrıldı. Vartolu, cezaevi müdürünü Ziya'nın adamlarından korumak ve Ziya'ya ulaşmak için Celasun ve Meke'nin yardımını aldı.

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?

Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın, Timsah'ı harekete geçirmek isterken, annesiyle yaşadığı hesaplaşma merak uyandırdı. Yücel'in yaşadığını öğrenen Akın hastaneye gittiğinde Yücel'in kaçtığını anladı. Cumali'yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla, Cumali'nin romantik doğum günü sürpriziyle şoke oldu. Cezaevi müdürüne tuzak kuran Ziya, Vartolu'yu karşısında buldu. Vartolu'dan kaçmayı başaran Ziya, İdris Koçovalı'yı kendisinin öldürmediğini söyleyerek Vartolu'yu şaşırttı. Final sahnesinde Azer ve Yamaç'ın teke tek hesaplaşması ise nefesleri kesti. İkilinin kavgası ekran başındakileri soluksuz bıraktı.

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergün eşlik ediyor.

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?
Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç\'ın sırrı ortaya mı çıkıyor?

Son Dakika Magazin Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı: Yamaç'ın sırrı ortaya mı çıkıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Baba: Dunyanın en saçma dizisi evet ama ızlenıyoo 2 0 Yanıtla
  • Cinali Kosovalı: Süleyman abi şu diziye el at 1 0 Yanıtla
  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.


Advertisement