Çukur'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Çukur'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen 88. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Yamaç, Nehir'in hamile olduğunu öğreniyor.

14.02.2020 22:31  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukur'un yeni bölümünde; Yamaç, Cumali'den sıkı bir ağabey dayağı yiyor. Dövüş sahneleri heyecanı yükseltirken Emmi'ye ne olduğu merak uyandırıyor. Mahsun'un Yamaç'ın yardımına koştuğu anlar dikkat çekerken, Nehir'in hamile olduğunu öğrenen Yamaç şoke oluyor. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Çukur'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çukur geçtiğimiz Pazartesi akşamı 3. sezonun 20. bölümüyle ekrana geldi. Çağatay'ın keyifle Çukur'a yapılan baskını izlediği bölümde, Çağatay'ın yaptıklarından sadece Koçovalı erkekler değil, Koçovalı kadınlar da etkilendi. Yamaç ve Vartolu'nun Mahsun'u kurtardığını öğrenen Çağatay, Yamaç'ın hayatına karşılık para ödülü koydu. Yamaç'ı öldürmeyi başaran kişiye yüklüce bir para vereceğini söyleyen Çağatay, bu işi uzaktan çözmeye karar verdi. Baskınla birlikte Selim, Cumali ve Akın etkisiz hale gelince Çukur'u korumak Vartolu'ya düştü.

Çukur'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı
Çukur\'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Çukur'da hamilelik bilmecesi çözülüyor! 88. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • De: Bu saçma filmi seyredenlerin zeka seviyesini gerçekten merak ediyorum 1 14 Yanıtla
    Di mi: O yüzden merak edip bu habere girmişsin. Bir de üzerine yorum yazmışsın. 16 1 berrat: merak iyidir git bir pisikoloğa test olucam de yaparlar sanane diyen olursa aldırış etme sen haklısın herkez senin sevdiğin şeyleri beğenmek zorunda yoksa olmaz hayat devam edemez bu şekil 1 0 De: Benim burda merakım yok,zeka seviyesini ölçme amacım var 1 0 De ye: Sen sürekli Einstein videoları,bilim sanat içeren diziler ki yok) izliyorsun değil mi? Çukur u izleyip de örnek alacak kafasızlarla, ders alan bütün insanları aynı kefeye koyarak kendi zeka seviyeni de ortaya koymuş oldun. Bu cümleyi anlamanı da beklemiyorum ayrıca :) 0 0
  • saban ball: itiraf ediyorom benden düüüüüüüüüü 3 1 Yanıtla
  • adem: john wick yamaç 0 0 Yanıtla
  • Ankaralı : Aslında cok güzel film sürekli izliyorum coğu senaryolar sacma daha güzel yapılabılır çatışma sahneleri vs 0 0 Yanıtla
  • Zırtowski: Yamaç jetlinin kayıp oğlu gibi tekmeye dikiz 0 0 Yanıtla

Advertisement