Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak - Son Dakika
Magazin

Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak

Çukur dizisinin 44. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur'un yeni bölüm fragmanında, öldü sandığı oğlu Cumali'yi karşısında gören İdris Koçovalı gözyaşlarına boğuldu.

20.11.2018 08:28  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen 44. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Öldü sandığı oğlu Cumali'yi karşısında gören İdris Koçovalı gözyaşlarına boğuluyor. Hasta olan Sultan ise oğlu Cumali'yi görünce eski günlerine dönüyor.

BABA VE OĞLUN KAVUŞMASINDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Büyük buluşmanın gerçekleştiği, İdris'in öldü sandığı Cumali'yi karşısında bulduğu sahnede baba-oğlun duygusal kavuşması izleyenleri şimdiden derinden etkiledi. İdris bir yandan ağlarken kendilerini habersiz bırakan Cumali'ye tokat atıyor. Cumali ve İdris gözyaşlarına hakim olamazken, ayağa kalkan Sultan'ın eski haline döndüğü görülüyor.

Çukur Dizisinde <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak

ÇUKUR 43. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un bu akşam ekrana gelen 2. sezonun 10. bölümünde Çeto'nun elindeki en büyük kozu olan Saadet'i devreye sokmasıyla Salih, eski günlerdeki Vartolu'ya dönüştü. Ersoy'u kullanan Yamaç Karakuzulara ait, içleri altın dolu cansız mankenlerin olduğu aracı ele geçirdi. Ekip zaferden dolayı mutluyken, Vartolu Çeto'nun istediği hammaddeyi aramakla meşguldü. Sadece Vartolu'yu değil, Celasun'u da kullanmak isteyen Çeto, Celasun ve ailesine ev tuttu.

Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak

Çeto ve Mahsun kendilerini ele vereni bulmaya çalışırken Yamaç, Ersoy'u Karakuzuların yeni planını öğrenmek için sıkıştırdı. Bileklerini kesen Akşın'ın atlattığı büyük tehlike sonrası fazla dayanamayan Sena, onu yanına aldı. Saadet'e ulaşmak için not bırakan Salih, karşısında Saadet yerine Çeto'yu bulunca hayal kırıklığı yaşadı. Karakuzuların teslimatı sırasında baskın yapan Yamaç, Ersoy'u yaralayarak Çeto ve Mahsun'un Ersoy üstündeki şüphelerinin kalkmasını sağladı.

Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak
Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak
Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak

Son Dakika Magazin Çukur Dizisinde Baba ve Oğlun Kavuşma Sahnesi Yeni Bölüme Damga Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mehmet: boş filim yasaklamali siddet var 10 12 Yanıtla
  • başbuğ: ne izlerim nede izlettiririm evde. 6 6 Yanıtla
  • MERCAN: Bu dizi mahalle famılyası değil geçleri sertleştiriyor gençler etkileniyor 8 2 Yanıtla
  • DOLU ADAM: Dizi ilk sezonun çok gerisinde. Cumali beklenilenin çok altında. Karakuzular ise boş ve gücü nereden aldığı belli değil. Nerede o eski çukur. 5 3 Yanıtla
  • erdal erman amasya: merakla ve hevesle izliyorum yeni bölümünü merakla bekliyorum 4 3 Yanıtla
  • Mühendis : Vah vah ne büyük olay 2 0 Yanıtla
  • Hatice: Murekkep Yasak ilişkileri konu alan filmleri daha çok seversiniz sanırım?? 0 0 Yanıtla

Advertisement