Çukur Dizisinin Yeni Transferi Tansu Biçer Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Çukur Dizisinin Yeni Transferi Tansu Biçer Kimdir?

Çukur Dizisinin Yeni Transferi Tansu Biçer Kimdir?

Çukur dizisinin yeni transfer ismi Tansu Biçer oldu. Çukur'un bu transfer haberi sonrası vatandaşlar Tansu Biçer'i merak etmeye başladı. Peki, Çukur'un kadrosuna dahil olan Tansu Biçer kimdir?

07.02.2019 11:29  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukur dizisi verdiği aradan sonra 3. sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 3. sezonda dizinin kadrosuna katılan yeni isim de "Ufak Tefek Cinayetler"in başkomseri Tansu Biçer oldu. Peki, Tansu Biçer kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

TANSU BİÇER KİMDİR?

4 Temmuz 1978 yılında Ankara'da doğdu. İzmir'de Karşıyaka Şemikler Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdi. 2001/2002 sezonunda Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul'a yerleşti ve Semaver Kumpanya'nın kuruluş çalışmalarında yer aldı. Semaver Kumpanya'nın en tanınan oyuncularından biridir. İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Tansu Biçer, Ali Aydın'ın yönetmenliğini yaptığı Küf adlı sinema filmdeki rolüyle 2012 yılındaki 49. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır. "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde komser olarak karşımıza geldi.

Son Dakika Magazin Çukur Dizisinin Yeni Transferi Tansu Biçer Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement