Çukurova 7. Kitap Fuarı Orhan Kemal Sempozyumu'yla Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Çukurova 7. Kitap Fuarı Orhan Kemal Sempozyumu'yla Açılıyor

Çukurova 7. Kitap Fuarı Orhan Kemal Sempozyumu\'yla Açılıyor

Çukurova 7. Kitap Fuarı, “Orhan Kemal 100 Yaşında” sempozyumu kapsamında bir dizi etkinlik ve sergiyle yarın kapılarını kitapseverlere açıyor.

13.01.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova 7. Kitap Fuarı, "Orhan Kemal 100 Yaşında" sempozyumu kapsamında bir dizi etkinlik ve sergiyle yarın kapılarını kitapseverlere açıyor.

60 etkinlik ve 300 yazarın kitapseverlerle buluşacağı Çukurova 7. Kitap Fuarı yarın kapılarını kitapseverlere açıyor. 230'un üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'na 6 gün boyunca aralarında Doğan Hızlan, Ayşe Kulin, Canan Tan, Mustafa Balbay, Can Dündar, Gülten Dayıoğlu, Ahmet Ümit, İpek Ongun, Yekta Kopan, Haydar Ergülen, Ercan Kesal ve Nebi Özgentürk gibi pek çok ünlü yazar ve şair konuk olacak.

Açılış gününde ayrıca senarist ve yönetmenliğini Nebil Özgentürk'ün üstlendiği "Sanatımızın Hatıra Defteri" belgeseli, "Orhan Kemal" bölümü gösterimi yapılacak ve tasarımını Sadık Karamustafa'nın yaptığı, Orhan Kemal'in Adana'da geçirdiği yıllar ve eserlerinden seçme metinlerden oluşan "Bereketli Topraklar Yolculuğunda Orhan Kemal 100 Yaşında" sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Sempozyum kapsamında ayrıca "Yaşamı ve Eserleri ile Orhan Kemal, Türk Edebiyatı'nda Orhan Kemal ve İzleri, Edebiyattan Sinemaya Orhan Kemal, Türkiye Yazarlar Sendikası'nın Anıt Yazarı Orhan Kemal 100 Yaşında, Bursa Cezaevi'nde Bir Çukurovalı, Çukurova'dan Bir Orhan Kemal Geçti" başlıkları altında paneller düzenlenecek.

Çukurova 7. Kitap Fuarı, TÜYAP Fuar Alanı'nda 10.00 - 20.30 saatleri arasında 20.30'a kadar açık olacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çukurova 7. Kitap Fuarı Orhan Kemal Sempozyumu'yla Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement