Çukurova Belediyesi 9.kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Çukurova Belediyesi 9.kitap Fuarı'nda

Çukurova Belediyesi 9.kitap Fuarı\'nda

Bu ay 9’uncusu gerçekleştirilecek olan TÜYAP Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açarak katılıyor.

02.01.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu ay 9'uncusu gerçekleştirilecek olan TÜYAP Kitap Fuarı'na Çukurova Belediyesi de stant açarak katılıyor. Adanalı beş yazar, fuar süresince Çukurova Belediyesi Standı'nda okurlarıyla söyleşip kitaplarını imzalayacak. Başkan Soner Çetin, "Adana'ya ve Adanalılara sahip çıkıyoruz" dedi.

BEŞ YAZAR ÇUKUROVA STANDINDA OLACAK

Bu yıl 9-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TÜYAP 9. Çukurova Kitap Fuarı'na Çukurova Belediyesi de stant açıp bazı etkinliklere ev sahipliği yaparak katılacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla tamamı Adanalı olan beş yazar belediye standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacaklar. Özcan Karabulut, Serpil Ciritci, Saba Kırer, Elvan Ebinç ve İlter Ok 9 Ocak Cumartesi gününden başlayarak Çukurova Belediyesi standında okurlarıyla söyleşecekler.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL İNTERNET PAKETİ VAR

Çukurova Belediyesi bu yılki TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı'na hazırlanırken çocukları da unutmadı. Olası sakıncaları bertaraf ederek öğrencilere özel Öğrenci Aktivasyon Kartı dağıtılacak. On binlerce öğrenciyi kapsayacak sayıdaki Öğrenci Aktivasyon Kartı Çukurova Belediyesi standına uğrayan tüm çocuklara ücretsiz verilecek. Her öğrenci alacağı Öğrenci Aktivasyon Kodu (şifre) ile internet erişimi olanağı elde edecek. Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri hiçbir ücret almadan öğrencilere dağıtımı gerçekleştirecek.

"SANATÇININ DA YAZARIN DA YANINDAYIZ"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TÜYAP 9. Çukurova Kitap Fuarı'na ilk kez katılacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek "Bu yıl fuara katılacak ziyaretçi sayısı 300 binin de üzerinde olacak diye tahmin ediyoruz. Okurlarla kitapları ve yazarları buluşturmanın tarifsiz heyecanı içindeyiz. Adanalı beş yazarımız için özel düzenleme yaptık ve okurlarıyla buluşmalarını sağlıyoruz. Adana'ya ve Adanalılara, Adana'nın kendi öz evlatlarına sahip çıkması gerektiğini söylüyor ve gereğini yapıyoruz; çünkü biz sanatçının da yazarın da yanındayız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukurova Belediyesi 9.kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement