Çukurova Belediyesi, Ücretsiz Yaz Kurslarına Başlıyor - Son Dakika
Eğitim

Çukurova Belediyesi, Ücretsiz Yaz Kurslarına Başlıyor

Çukurova Belediyesi, Ücretsiz Yaz Kurslarına Başlıyor

Çukurova Belediyesi, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla ücretsiz yaz kursları düzenliyor. Kurslarda İngilizce, satranç, bağlama, gitar, resim, psikoterapi etkinlikleri, halk oyunları, drama-diksiyon-oyunculuk, işaret dili eğitimleri yer alacak. Kurs kayıtları 19 Haziran'a kadar devam edecek.

06.06.2023 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla yaşama geçirilen yaz kursları başlıyor. Kurs kayıtları, 19 Haziran'a dek sürecek.

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini artırmayı hedefleyen Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü'nün ücretsiz yaz kursları başlıyor. Altı merkezde ve dokuz branşta verilen kurslara kayıtlar, 19 Haziran 2023 tarihine dek sürecek.

Kurslarda İngilizce, satranç, bağlama, gitar, resim, psikoterapi etkinlikleri, halk oyunları, drama-diksiyon-oyunculuk, işaret dili eğitimleri yer alacak. Yaz boyu devam edecek kurslarda çocuklar hem eğlenecek hem de yeni yetenekler kazanma şansı yakalayacak. Yaz kursları; Güzelyalı Toplum Merkezi, Bülent Ecevit Sanat Parkı, Yüzüncü Yıl Toplum Merkezi, Mola Evi, Turhan Selçuk Sanat Okulu ve Mahfesığmaz Çok Amaçlı Salonlarında yapılacak. Tesisler Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimlere 7 yaş üzeri tüm çocuklar kayıt yaptırabilecek.

Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, okulların tatil olmasıyla birlikte, tüm öğrenci gruplarına yönelik çalışmalara hız vereceklerini belirterek, "Daha sağlıklı bir gelecek için, çocuklarımız ve gençlerimiz mutlaka spor yapmalı, sanatla haşır neşir olmalı, bilimle uğraşmalı. Bizde yerel yönetimler olarak onların önünü açmalı destek olmalıyız. Çukurova Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışında, çocuklara ve gençler her zaman listenin başında kendilerine yer bulacaklardır" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Çukurova Belediyesi, Ücretsiz Yaz Kurslarına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement