Çukurova'da Semt Pazarlarına Soğuk Hava Sistemi Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Çukurova'da Semt Pazarlarına Soğuk Hava Sistemi Kuruluyor

Çukurova\'da Semt Pazarlarına Soğuk Hava Sistemi Kuruluyor

Çukurova Belediyesi, ilçede bulunan kapalı semt pazarlarını soğutarak serin bir alışveriş imkanı sunuyor.

21.09.2017 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Belediyesi, ilçede bulunan kapalı semt pazarlarını soğutarak serin bir alışveriş imkanı sunuyor.

İlk olarak Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarında uygulamaya konulan sistem, vatandaşları ve pazarcı esnafını serinletti.

Kapalı Semt Pazarlarında uygulanmaya başlanan ve yeni uygulama ile Çukurova'da bulunan kapalı semt pazarlarına soğuk hava sistemi kuruldu. Belediye, soğutma çalışmasına ilk olarak Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarından başladı. Uygulama pazarcı esnafının yanı sıra vatandaşın da büyük beğenisini topladı.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Çetin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hep yapılmayanı yaptık ve hep ilklere imza attık. İlçemizde bulunan kapalı semt pazarlarını soğutma uygulamamızla Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin Adana'nın kavurucu sıcağında pazar ortamında alışverişlerini yaparken zorlandığını biliyorum. Buna bir çözüm bulduk. Kapalı semt pazarlarımızı pazar alanına yerleştirdiğimiz sistemle soğutuyor, buz gibi yapıyoruz. Uygulamaya ilk olarak Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarından başladık. Hem pazarcılarımız hem de halkımızın memnuniyeti beni çok mutlu etti. Biliyorum ki, bu uygulamamız çok tutulacak ve örnek alınacak. Türkiye'de yapılmayanı yapmak ekip ve yürek ister. Çukurovamıza hayırlı olsun" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çukurova'da Semt Pazarlarına Soğuk Hava Sistemi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement