Cuma namazıyla ibadetin başlayacağı camiler dezenfekte ediliyor - Son Dakika
Güncel

Cuma namazıyla ibadetin başlayacağı camiler dezenfekte ediliyor

Belediye ekiplerinincami avlusunda temizlik çalışması Cami etrafının temizlenmesi Cami içerisinin temizlenmesiKAYSERİ - Kayseri'de yarın sosyal mesafe kuralına uygun olarak ibadete açılacak camiler için temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

28.05.2020 13:30  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekiplerinincami avlusunda temizlik çalışması

Cami etrafının temizlenmesi

Cami içerisinin temizlenmesi

KAYSERİ - Kayseri'de yarın sosyal mesafe kuralına uygun olarak ibadete açılacak camiler için temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Kocasinan Belediyesi, normalleşme programı kapsamında cami bahçesi, avlusu ve açık alanlar başta olmak üzere maske takma ve tek kullanımlık seccade teminiyle öğle ve ikindi namazlarının kılınacağı camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, teknolojik temizleme cihazlarıyla camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları dezenfekte ederek, gül suyuyla yıkıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise camilerin bahçesi ve açık alanlarında çimleri biçerek, daha nezih ortam sunuyor.

Ekipler bu kapsamda, yarın cuma namazıyla birlikte ibarede açılacak, Selçuklu Devleti'nin son dönemlerinden kalma bir eser olarak 750 yılı aşan yaşına rağmen hala dimdik ayakta duran Hacı Kılıç Camisi'nde temizlik çalışması yaptı.

Cuma namazıyla ibadetin başlayacağı camiler dezenfekte ediliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cuma namazıyla ibadetin başlayacağı camiler dezenfekte ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement